Cantec vesel, optimist

Posted: January 15th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | No Comments »

As dori pe aceasta cale sa le multumesc vecinilor de sus care au grija ca nu cumva sa dorm prea mult si sa pierd din frumusetea acestei lumi, pornind bormasina din dotare la ore dubioase si tinand-o pornita suficient cat sa ma trezesc eu, dar insuficient pentru chiar a face ceva util cu ea.

Apoi, ca tot ne-am trezit, hai sa ne invartim prin coincidente, asa cum de altfel mi s-a si urat sa-mi incep ziua. Adica aflu chesii de la oameni la care m-am gandit si eu suspect de cu putin timp inainte, visez ceva, deschid ochii si dau cu nasul in el, ma gandesc la cineva si-mi apare in cale, virtual vorbind.

Bai si m-am trezit pe mine, ca sa parafrazam expresia aia, “dorm pe mine”. M-am trezit, adica WOOOW de unde atata energie ca n-am baut cafeaua. As face curat. As construi o casa. M-as angaja la REBU. Nu, asta nu. Sau… In fine. Mi-as lua ghetele si as iesi asa la plimbare pana in, sa zicem, Patagonia, pentru ca suna a tembelism cuvantul asta.

Asa ca ma duc sa pun de cafea, poate-mi anihileaza cheful de pus mana pe topor si iesit in strada sa remodelez lumea.

A, ce e cu titlul? Mai nimic. Gasisem un cantec de la Green Day care suna foarte shiny si happy. Se cheama “Rotting“. You do the rest of the thinking.Leave a Reply