Despre galeti si alte lucruri de importanta nationala

Posted: January 15th, 2008 | Author: | Filed under: La naiba! | 8 Comments »

Uite un post haios. Am ras. Zau. Apoi m-am intristat. Biata galeata. Poate chiar avea o relatie stransa cu periuta de dinti. Ei dracie, venim noi si schimbam ordinea lucrurilor.

Acuma poti sa stii ce se petrece de fapt in mintea obiectelor? Poti sa zici ca ele n-au minte? Sau personalitate? Uite, rucsacul meu e foarte trist de la o vreme ca l-am cam parasit. Am un caietel in care mai scriam chestii. Pe masura ce se umpleau paginile il simteam din ce in ce mai obosit. Si cana mea cu leu, v-am povestit parca ce urat se uita la mine intr-o zi.

Ei da.

Si mie mi se intampla chestii ciudate. Stari gramezi. E ca si cum ceasul ala mare, baban, care ne masoara noua timpul a cam luat-o pe aratura si face chestii ciudate, transmite energii de tot soiul, miroase a mare iarna si aduce zambete cand nu te astepti. Pfff. Si in cazul asta ce sa te mai miri. Mai bine stai in coltul tau si te bucuri. Citesti un ziar, bei ceva cald, te uiti cu duiosie la ceasul dement carea luat-o razna si simti. Di tati. Nu-i bine?

Eu tot cred ca undeva in lumea asta o galeata traieste o poveste de dragoste imposibila cu o periuta de dinti. Sau cine stie, s-or fi certat si periuta a plecat singura.


8 Comments on “Despre galeti si alte lucruri de importanta nationala”

 1. 1 Bogdan said at 5:01 am on January 15th, 2008:

  Ma enerveaza ca sunt o persoana care se ataseaza de orice lucru…si greu renunt. Prefer un tricou mai vechi si poate putin gaurit in locul unuia nou noutz :) Ma simt mult mai bine. Imi pare rau dupa hainele pe care le-am purtat multa vreme si din diverse motive nu o mai pot face. Imi pare rau cand stric un lucru sau pierd ceva.

  1)Tie iti pare rau dupa haine ? :P

  2) Ai vazut marea iarna vreodata?

  Noapte buna :)

 2. 2 Sunkissed said at 1:11 pm on January 15th, 2008:

  Imi pare asa de rau ca am sifonierul plin ochi de chestii la care nu renunt nici sub amenintare. iar marea nu am vazut-o iarna din pacate dar e un timp pentru toate…
  Buna dimineata :)

 3. 3 melina said at 12:15 am on January 16th, 2008:

  @bogdan: cand am citit de tricouri, mi-am amintit instantaneu de “come closer. so i can slap you.”. da, stiu, nici macar nu e tricoul tau :P. eu si mintea mea haotica :D

  @autoarea: stii ca exita Poema chiuvetei scrisa de Cartaresc ( http://www.agonia.ro/index.php/poetry/128454/index.html )? deci, se poate ;;)

 4. 4 Sunkissed said at 6:54 pm on January 16th, 2008:

  misto tricoul ala, mi l-as cumpara si l-as purta numai in anumite circumstante sociale. ca tot am un examen oral curand :D
  stiu, clar se poate! totul se poate! cred ca asta e problema de fapt

 5. 5 melina said at 1:10 am on January 20th, 2008:

  nu m-am gandit ca s-ar pute si la examene, dar deja vad reactia unor profi si cred ca… ar merita incercat :)))

 6. 6 Dan said at 1:12 am on January 20th, 2008:

  uite unde era tricoul meu :) Merci Monel !
  Cat despre cumparat sunt de acord cu tine, dar zi-mi ce parere iti faci cand primesti cadou un tricou ca asta?

 7. 7 melina said at 1:14 am on January 20th, 2008:

  *putea purta
  e din cauza nefericitelor astora de numere pe care niciodata nu le adun bine din prima. ah…

 8. 8 Sunkissed said at 4:28 pm on January 20th, 2008:

  ei, cand primesti cadou, eu zic sa iei cativa pasi distanta de respectiva persoana care ti l-a daruit :D


Leave a Reply