282

Posted: January 21st, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 4 Comments »

O da, gata, s-a stabilit, eu chiar am innebunit. Imi vine sa-mi iau campii si sa plec cu ei departe departe. Pai ce alte sanse ai cand vezi in 282 relativ dimineata o tanara domnita care trebuie sa alapteze atunci si acolo si fix langa ea un domn nu asa tanar care savura fericit o bere? Si numai oameni urati, urati rau, nu stiu de ce si ce i-a apucat pe toti sa fie urati, pentru ca pot sa jur ca nu asa au plecat de acasa, numai ca pe undeva pe drum au uitat sa zambeasca. Singurul om fericit era bebelusul ala care sugea, in lumea lui, fara sa-i pese de ceilalti, de dramele lor, de dimineata lor, de problemele lor, de pierderile lor.

Si eu care ziceam ca trebuie sa uiti, daca se poate cat mai repede. Nu. nu trebuie sa uiti nicicand. Ba chiar trebuie sa-ti aduci aminte cat mai clar chiar si umilintele si dezamagirile si zilele in care voit te-ai aruncat in rahat. E bine sa-ti amintesti, ca doar din asta suntem facuti, din experientele noastre, atat minunate cat si ingrozitoare.

Da. Si revenind la 282, e autobuzul meu preferat. Am inceput sa ma reintalnesc periodic cu anumite persoane in el. Ceea ce inseamna ca am stat poate prea mult intr-un loc. Sau ca aleg cu predilectie un anumit drum.

Stiti care e cea mai mare dorinta a mea? Apropo de adus aminte. Sa mai fiu o data boboaca. Cei mai misto ani. Si maine-poimaine sunt studenta doar in mintea mea. Deja prietena mea de-o viata s-a angajat, toate se duc dracului, adica spre maturitate. Iar eu am tot vise de frecat menta studenteste si de plimbat cu 282-ul in cautare de revelatii.


4 Comments on “282”

 1. 1 Aurelian said at 5:04 pm on January 21st, 2008:

  Incearca sa te maturizezi fracand menta.. Incearca sa iti gasesti se te angajezi undeva unde se freaca menta.. :D

 2. 2 Sunkissed said at 5:38 pm on January 21st, 2008:

  hm, as putea incerca la mine la facultate in cazul asta :D

 3. 3 iam32h8u said at 1:39 am on January 22nd, 2008:

  282 sucks!:-&:))

 4. 4 Sunkissed said at 4:24 am on January 22nd, 2008:

  care autobuz nu face asta. dar 282, oh, batranul 282, cate am impartit de care el n-are habar :D


Leave a Reply