Liniste

Posted: January 23rd, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

Liniste. Pentru prima data dupa ceva timp. Adica se intampla chestii, nu-i bai, dar in liniste. Explozii, tampenii – toate in liniste. Ciudat. Dar bine. Ma cam dureau urechile ce-i drept.

Am avut dreptate cu marti. A fost o zi buna. Am fost in Hard Rock Cafe, ceea ce-mi doream de mult. Stalkerita din mine a dat nas in nas cu diverse obiecte care au apartinut unor oameni celebri pe care ii iubesc, ceea ce a declansat multe stari. Iar azi se anunta alta zi buna, pentru ca mi-am luat “Versetele Satanice” de Rushdie, iar asta inseamna ca o sa am ceva treaba zilele astea.

Ieri am crezut ca e primavara. Ciudat, desi azi a fost mai urat si mai frig, mi s-a parut mai primavara decat ieri. Evident, calendaristic ma insel, dar nu sunt eu omul care sa se ia dupa calendare. Dimpotriva, eu sunt omul care se simte in august fix in ianuarie.

Si am o stare inexplicabila de luat campii. In liniste. Stiu cateva persoane pe care le-as lua cu mine, ceea ce e cu atat mai dubios, pentru ca de obicei nu vrei sa fii vazut cand iti iei campii.

Apropo de liniste… unul din lucrurile foarte bune din locul in care stau de ceva ani e vederea de la balcon. Am vazut cele mai frumoase apusuri de-aici. Merg perfect cu niste Pink Floyd si una din ultimele cafele din ziua aia.


2 Comments on “Liniste”

  1. 1 melina said at 3:51 pm on January 23rd, 2008:

    i feel you…

  2. 2 Sunkissed said at 10:51 pm on January 23rd, 2008:

    e bine :)


Leave a Reply