Azi e nord

Posted: January 26th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 5 Comments »

De obicei doua mere cu inca trei fac mai mult de un kilogram iar eu nu mai am bani deloc. Si un rasarit nu face cat un apus si gara e departe.Nu stiu ce sa mai fac uneori, daca sa mai umflu baloane sau nu, daca sa dorm cat trebuie sau sa stau a prost pe geam privind orasul cum doarme, al naiba ca doarme mereu la fel, n-are pic de imaginatie. Si sambata are uneori miros de asfalt si de confetti.

Eu stiu exact ce vreau sa zic, dar am probleme in a ma exprima clar. Nu stiu daca e chiar word salad, dar e pe-aproape.

Ce mai fac? Invat chiar. Avand examen luni, si chiar scarbos, se impune. Mai invat sa fac cafeaua mai slaba, ca deja era obeza, sa citesc printre randuri, sa ma feresc de soarele de ianuarie care, surprinzator, ma enerveaza mai mult decat ala de august. Mai invat sa vorbesc la telefon cu un domn care a sunat si a zis ca vrea si el sa comande o pizza pentru ora 6 si-mi venea sa-i spun “si eu!”, dar m-am abtinut. Mai am de invatat sa-mi astept biletul la Maiden si sa citesc pe indelete Versetele Satanice, ca nu se poate altfel.

Da, iar azi e nord. Asa, pur si simplu.


5 Comments on “Azi e nord”

 1. 1 Mihaela said at 8:51 pm on January 26th, 2008:

  Hai in Expirat pe la 2, sa dansam.

 2. 2 Sunkissed said at 9:18 pm on January 26th, 2008:

  ma…partea aia cu nu “mai am bani” era cat se poate de exacta. asta unu. iar doi, sunt obosita ca un cal de curse care a baut toata saptamana trecuta. rain check

 3. 3 Mihaela said at 9:25 pm on January 26th, 2008:

  Banii nu sunt vreo problema (dupa cum stii si tu), iar daca esti cal de curse, atunci alergi pana la capatul saptamanii! Revin.

 4. 4 Sunkissed said at 9:33 pm on January 26th, 2008:

  imi place ca esti un om cu un plan :)
  distractie tie daca iesi

 5. 5 Mihaela said at 9:41 pm on January 26th, 2008:

  Au contraire. Merci. Io ies, caci doar am chef de dantuit.


Leave a Reply