Ce refuza urechile mele

Posted: January 27th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

Nu ma refer la muzica aia care nu-mi place. Ma refer tocmai la muzica pe care o prefer, dar pe care dintr-un motiv sau altul nu mai pot s-o ascult. S-a intamplat ceva, s-a schimbat ceva in modul in care percep un cantec, il asociez cu ceva neplacut sau dureros si nu mai pot sa ascult acel lucru.

Sa notam aici urmatoarele: Nicu Alifantis – Luna in camp, Hooverphonic – Sad Song, Pink Floyd – Wish You Were Here (aproape m-am vindecat cu asta totusi), Cardigans – Love Fool, Suede – Everything Will Flow, Vali Sterian – Pariu pe o lacrima, Pasarea Colibri – Scrisoare de bun ramas (si cu asta mai am putin si fac pace), U2 – Kite, Bob Dylan – Shelter From The Storm.

Nu mai pot, nu mai intra, sau daca reusesc sa ascult ramin cu un gust amar si nu-mi place.

Vi s-a intamplat? Sa legati asa de tare un cantec de un sentiment sau de un eveniment incat sa nu va mai puteti rupe de el cand ascultati cantecul ala?


2 Comments on “Ce refuza urechile mele”

  1. 1 melina said at 11:54 pm on January 27th, 2008:

    o, da. o foarte da. singura solutie pe care o vad eu este sa legi melodiile respective si de alta amintiri anterioare sau sa crezi alte amintiri. asa cat sa-si mai piarda din semnificatie.

  2. 2 Sunkissed said at 12:31 pm on January 28th, 2008:

    pai cam asta se incearca la mine. cu doua dintre ele nu merge si pace, absolut deloc. cu wish you were here a mers dupa versiunea live. pansament.


Leave a Reply