A sunkissed world

27 Jan, 2008

Sesiuneee

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

O da. Acum chiar ca e sesiune.

Pepsi (ca n-am gasit Cola), chipsuri, iaurt, ciocolata, oua (pentru micul dejun cu ochii in gura de maine dimineata), cafea de trei feluri, tigari de doua feluri, Fely, foi peste tot, foi albe, foi printate, foi scrise, cate un “doamne-ajuta” din cand in cand, eternul “ba, acu’ chiar ne apucam”, cate un raset la vreo fraza mai nu-stiu-cum din curs, cautat pe wiki tot soiul de chestii pe care le stiam o data dar le-am uitat, cate-un “futu-i mama lui de examen”, cate-un “eu nu mai pot”, rasul meu isteric care va surveni fara indoiala la un moment dat si nu ma voi mai putea opri si Fely se va uita urat la mine, momentul de disperare “eu nu trec”, momentul de “sper sa nu conteze prezentele”, momentul de consultat cu alti oameni pe messengereanu despre cum e profu si ce vrea de la noi, momentul de capitulare, somnul fara vise.

Sesiune, da. Despre asta e vorba. Anul patru iti aduce tot soiul de revelatii.

Doamne-ajuta. Da, e momentul ala.

Share this: Twitter | Facebook

7 Responses to "Sesiuneee"

1 | ionut.m

January 27th, 2008 at 11:39 pm

Avatar

Multa bafta! Si sa stii ca tigarile iti fac mai mult rau decat bine, mai ales in sesiune (studiu stiintific), iar cafeaua chiar nu are niciun efect, totul este o chestie de imaginatie (iar un studiu stiintific, am vazut pe Discov.). In schimb, ciocolata se pare ca este buna, dar si asta in cantitati decente. Si plimbarile la aer curat diminata in special. Si somnul. Iar la capitolul mancare, multe fructe si legume proaspete. Crede-ma, am deja 12 sesiuni la activ. And counting. Chestiile astea chiar functioneaza.

2 | Sunkissed

January 28th, 2008 at 12:07 am

Avatar

ma, adunate am si eu tot vreo 12, chiar daca unele au fost in acelasi timp. tigarile sunt ca sunt si pace, cafeaua e de placere, ciocolata nu mai e si somnul va fi. plimbarea maine pana in examen.

3 | Fanelu

January 28th, 2008 at 6:54 am

Avatar

Deci sa clarificam situatia: documentarele de pe Discovery sunt niste porcarii, cafeaua este numai buna in sesiune, ciocolata este strasnica si uluitoare tot timpul, plimbarile in aer curat sunt bune intre vodca si coniac, iar legumele si fructele proaspete sunt indicate doar cand vrei sa slabesti. Eu am 12 sesiuni, sunt in a 13-a, dar prea putin imi pasa de retetele ficse.

Succes in continuare si spor la degradarea prin alcool. :D

4 | Sunkissed

January 28th, 2008 at 12:31 pm

Avatar

ce de oameni cu 12 sesiuni! suntem niste intelectuali cu totii si nu glumesc.
pe de alta parte, am uitat sa scriu acolo golul ala in stomac cu care te trezesti in dimineata cu pricina, mai ales daca te simti cu musca pe caciula.

5 | Skandalouz

January 28th, 2008 at 7:34 pm

Avatar

Eu sunt la a 11-a si probabil ultima :D

Succes la examene! :D

6 | Skandalouz

January 28th, 2008 at 7:34 pm

Avatar

P.S. Golul ala in stomac e cel mai naspa. Bleah!

7 | Sunkissed

January 29th, 2008 at 10:54 am

Avatar

mai am o capcana joi si una duminica (da, duminica…) si gata cu sesiunea de iarna. repet, doamne-ajuta! bafta tuturor care mai au examene.

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki