Sesiuneee

Posted: January 27th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 7 Comments »

O da. Acum chiar ca e sesiune.

Pepsi (ca n-am gasit Cola), chipsuri, iaurt, ciocolata, oua (pentru micul dejun cu ochii in gura de maine dimineata), cafea de trei feluri, tigari de doua feluri, Fely, foi peste tot, foi albe, foi printate, foi scrise, cate un “doamne-ajuta” din cand in cand, eternul “ba, acu’ chiar ne apucam”, cate un raset la vreo fraza mai nu-stiu-cum din curs, cautat pe wiki tot soiul de chestii pe care le stiam o data dar le-am uitat, cate-un “futu-i mama lui de examen”, cate-un “eu nu mai pot”, rasul meu isteric care va surveni fara indoiala la un moment dat si nu ma voi mai putea opri si Fely se va uita urat la mine, momentul de disperare “eu nu trec”, momentul de “sper sa nu conteze prezentele”, momentul de consultat cu alti oameni pe messengereanu despre cum e profu si ce vrea de la noi, momentul de capitulare, somnul fara vise.

Sesiune, da. Despre asta e vorba. Anul patru iti aduce tot soiul de revelatii.

Doamne-ajuta. Da, e momentul ala.


7 Comments on “Sesiuneee”

 1. 1 ionut.m said at 11:39 pm on January 27th, 2008:

  Multa bafta! Si sa stii ca tigarile iti fac mai mult rau decat bine, mai ales in sesiune (studiu stiintific), iar cafeaua chiar nu are niciun efect, totul este o chestie de imaginatie (iar un studiu stiintific, am vazut pe Discov.). In schimb, ciocolata se pare ca este buna, dar si asta in cantitati decente. Si plimbarile la aer curat diminata in special. Si somnul. Iar la capitolul mancare, multe fructe si legume proaspete. Crede-ma, am deja 12 sesiuni la activ. And counting. Chestiile astea chiar functioneaza.

 2. 2 Sunkissed said at 12:07 am on January 28th, 2008:

  ma, adunate am si eu tot vreo 12, chiar daca unele au fost in acelasi timp. tigarile sunt ca sunt si pace, cafeaua e de placere, ciocolata nu mai e si somnul va fi. plimbarea maine pana in examen.

 3. 3 Fanelu said at 6:54 am on January 28th, 2008:

  Deci sa clarificam situatia: documentarele de pe Discovery sunt niste porcarii, cafeaua este numai buna in sesiune, ciocolata este strasnica si uluitoare tot timpul, plimbarile in aer curat sunt bune intre vodca si coniac, iar legumele si fructele proaspete sunt indicate doar cand vrei sa slabesti. Eu am 12 sesiuni, sunt in a 13-a, dar prea putin imi pasa de retetele ficse.

  Succes in continuare si spor la degradarea prin alcool. :D

 4. 4 Sunkissed said at 12:31 pm on January 28th, 2008:

  ce de oameni cu 12 sesiuni! suntem niste intelectuali cu totii si nu glumesc.
  pe de alta parte, am uitat sa scriu acolo golul ala in stomac cu care te trezesti in dimineata cu pricina, mai ales daca te simti cu musca pe caciula.

 5. 5 Skandalouz said at 7:34 pm on January 28th, 2008:

  Eu sunt la a 11-a si probabil ultima :D

  Succes la examene! :D

 6. 6 Skandalouz said at 7:34 pm on January 28th, 2008:

  P.S. Golul ala in stomac e cel mai naspa. Bleah!

 7. 7 Sunkissed said at 10:54 am on January 29th, 2008:

  mai am o capcana joi si una duminica (da, duminica…) si gata cu sesiunea de iarna. repet, doamne-ajuta! bafta tuturor care mai au examene.


Leave a Reply