Desperation is a tender trap…

Posted: January 28th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine, If only | 3 Comments »

U2 – So Cruel, cantec pe care sa-ti bati copiii (ce expresie idioata, de ce sa-mi bat copiii, saracii).

E ceva in lunea asta care nu-mi da pace. Un miros al unui condiment pe care nu-l stiu. Sunt cu gandul in doua luntre si niciuna nu stie unde vrea sa mearga, stiu doar ca vor sa mearga in directii opuse. E un nor ciudat care ma face sa-mi fie frig numai cand ma uit la el.

In ultima vreme eu am fost subiectul meu preferat. De discutie, de analiza, de disectie, de amuzament, de parasit, de amintit si asa mai departe. Simt acum o nevoie acuta sa ma las putin in pace. Toate lucrurile pe care le-am spus cu privire la mine sunt ca niste cuie fix in sinapsele mele. Nu ma las sa uit sau sa merg mai departe pana nu fac anatomia unui sentiment sau a unei motivatii, ceea ce uneori este absolut inutil.

Sunt ca un progres tehnologic in absenta electricitatii. Ma descurc cum pot.

Ideea, azi, e sa nu calc pe minele astea antipersonal de pe propriul meu camp. Ideea, maine, va fi sa invat sa-mi apartin, fara sa ma autoflagelez pentru superficialitatea de care uneori dau dovada si fara sa masacrez fiecare lucru ca nu mi se pare la locul lui. Ideea, in general, e ca m-am luat prea mult in serios.

Si mai e ceva de tinut minte oriunde mergi, atata timp cat e iarna: don’t eat the yellow snow.


3 Comments on “Desperation is a tender trap…”

 1. 1 Stefan Musat said at 1:44 pm on January 28th, 2008:

  Mai Silvia, rupe si tu din ce ai, du-te la Alimentara, ia o Zarzara de 7 stele, ajungi acasa, te asezi frumos, torni in paharel, cugeti si tu la viata, stai linistita, gandesti problema, ce atata stress? Oameni suntem, ce naiba!

  Si niciodata, sub nici un fel, sa nu gusti din zapada ingalbenita.

 2. 2 Woodisor said at 1:50 am on January 29th, 2008:

  mai silvia, este tipic feminin ca in ianuarie sa stam si sa cugetam… dar fata, hai sa o luam metodic… viata asta de rahat.
  hai ca te-am pupat sunt imbatata de fum de tigara

  servus

 3. 3 Sunkissed said at 10:52 am on January 29th, 2008:

  ce atata cugetare. azi e zi de bine. daca nu e bine fac eu bine.


Leave a Reply