Chefless

Posted: January 30th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 3 Comments »

Sunt cu ochii in gura si logica la pamant. Am o senzatie ciudata, ca atunci cand stai sub apa mult timp si-ti trebuie aer. Cele cateva pagini de curs prin care trebuie sa trec iar ma scot din sarite si nu mai am energie deloc sa le lecturez. Caut in toata muzica mea ceva, altceva, dar se pare ca nimic nu ma multumeste. Nu mai am Cola sau apa, nu mai am cafea si nici ciocolata, nu mai am resurse financiare, nu mai am chef de Bucuresti, de iarna, caut o liniste pe care stiu unde s-o gasesc dar mi-e rusine sa cer. Cum ar mai suna si asta, “da-mi putin din linistea ta”? Cam plin de pretentii, pentru ca linistea e un lucru pretios si nu-l poti da oricui. Si nu e bine, ma, nu e deloc bine. Cred ca atunci cand aveam in jur de 16-18 examene pe sesiune eram mai putin agitata ca acum. Pur si simplu nu mai aveam timp de alt fel de revelatii sau trairi. Eram micul robotel cu ale sale examene, cu trezit dimineata, injurat, lipsa de viata sociala si asa mai departe. Acum am timp. Si chestia asta uneori e tare dubioasa.

Ma tarasc pana jos, poate gasesc undeva, intr-un colt de magazin, poate chiar la reduceri, cheful de citit si invatat ceva nou. Am auzit ca umbla pe strazi si ca daca te porti frumos cu el vine si pe la tine putin, cat iti trebuie. Trebuie sa-l momesti cu ciocolata dar e un pret mic pentru o bucurie asa de mare.


3 Comments on “Chefless”

  1. 1 melina said at 4:52 pm on January 30th, 2008:

    oamenii cu timp liber sunt periculosi pentru ei insisi, dar si pentru societate. au timp sa se gandeasca la tot felul de tampenii. sfatul meu: get very busy!!

  2. 2 Sunkissed said at 5:46 pm on January 30th, 2008:

    trying here

  3. 3 Stefan Musat said at 5:19 pm on January 31st, 2008:

    Mai, timpul liber este cea mai sanatoasa activitate. Cum adica get busy???


Leave a Reply