Ce ziiici?…

Posted: January 31st, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | No Comments »

Miercuri seara. Coafura rezista. Silvia la fel. In Fire. Silvia care avea examen a doua zi. Examen la care era cam in pom. Examen care era oral. Ei, si ce. Niciodata in patru ani nenorociti de facultate Silvia n-a facut asa ceva. Era si timpul.

Joi dimineata. Coafura se pleostise. Silvia arata ca un leu fugarit de tractoare. Silvia era cu “what was i thinking” in brate, nu din lipsa de somn, ci din lipsa de invatat.

Joi dupa-amiaza. Coafura era dubioasa. 6 ore mai tarziu decat si-ar fi dorit, Silvia intra in examen. Si lua 9. Wait. Cat? 9, da, in conditiile in care la intrebarile profului a zis doar “nu stiu” obsesiv – i-o fi placut consecventa mea – si in conditiile in care la examenul scris (da, am avut si scris si oral la aceeasi materie) sistemul de scriere era “foaie verde pe campii”.

Ideea e ca nu ma obisnuiesc niciodata cu treaba asta: improvizatiile dau mult mai bine la orale, cand te duci ca vitelul la poarta noua esti mult mai inteligent si mai trebuie doar sa pari umil uneori si gata, te-ai scos. 5-ul l-am luat la examene la care chiar am trudit, nu gluma.

In alta ordine de idei zilele astea am: ascultat Led Zeppelin mult de tot, am descoperit albumele lui Syd Barrett, m-am distrat in cel mai pur sens, mi-am consolidat o prietenie la care tin foarte mult, am calcat in balti la propriu, am incercat sa citesc Versetele Satanice dar merge greu, am baut prea multa cafea, am stat putin pe-acasa, m-am simtit in siguranta si  zambareata, mi-au disparut misterios bookmarkurile la Firefox, chestie pe care de altfel o visasem in urma cu ceva vreme, mi s-a stricat foobarul iar (cred ca calculatorul meu incearca sa-mi spuna ceva), m-am tinut deoparte de ganduri dubioase si asta nu pentru ca m-am straduit, mi-au mai decedat din neuroni, am mancat mult, mult de tot, am facut ceva curatenie, mi-am descoperit pasiunea pentru iaurtul de baut si fotografiile vechi, am scris nitel, am dansat prin casa, pe strada, in bloc, in lift, la facultate, am purtat cele mai stranii conversatii, am constatat ca nu mai am umbrela, am pierdut un nasture, mi-am cumparat suc de portocale in loc de cola, am aflat ca se scumpeste abonamentul RATB, am injurat cand am aflat ca se scumpeste abonamentul RATB, am urcat 7 etaje de mai multe ori si in consecinta le-am si coborat pentru ca liftul meu care nu se strica niciodata s-a stricat o data cu interfonul, am platit intretinerea si m-am bucurat ca mai e putin, dar putin pana la Amorphis.

Am zis!Leave a Reply