Pam pam

Posted: February 2nd, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 6 Comments »

Sunt roz azi. Cu atat mai mult cu cat e februarie. Am examen maine si ma doare capul. Daca ma pricepeam la economie nu mai scurmam dupa bani fundul sacului mai mereu. Nu ma pricep si pace. Si sunt roz si pentru ca ma doare capul rau, dar rau de tot. Vineri am frecat duda prin gara. Ca doar a fost greva. Dar tot am ajuns acasa. Sunt mandra de realizarea asta a mea.

Sunt atat de roz ca mi se face mie greata. Sunt iar ca un cartof. Neindemanatica. Si roz. Cum sa mai poti sa mai inveti in conditiile astea vitrege, nu stiu. Creierul mi-a ramas pe undeva pe drum, in povestea aia de am gandit-o in tren azi la intoarcere si am vrut s-o scriu si-am uitat-o.

Sunt culmea. Uneori m-as bate eu pe mine, m. Cu pumnii. Dar sunt asa de roz ca orice incercare de autoviolenta cade din start. Fleosca-fleosca si roz.

Si mi-e dor de niste cafele, niste oameni, niste ganduri pe care le-am impartit cu ei stiind ca voi putea imparti si continuarea gandurilor astora. Dar ei au plecat si m-au lasat pe jumatate gandita.

Sunt asa de roz ca-mi pun pe mine singura chestie roz pe care o am si ies in lume. Undeva in spatele durerii de cap si miilor de pagini de citit si sentimentului de neintregire sta un zambet. Roz, al dracului.


6 Comments on “Pam pam”

 1. 1 ionut.m said at 1:12 am on February 3rd, 2008:

  Priveste si partea buna a lucrurilor: dupa sesiune urmeaza vacanta.
  Si ca sa nu uiti totusi de carti,iti dau si tie o leapsa:
  LEAPSA CU CARTEA

  Reguli

  1. acum cand stai la calculator si citesti aceste randuri, uita-te in dreapta si in stanga si ia cartea cea mai apropiata in mana
  2. deschide-o la pagina 123
  3. sari peste primele 5 fraze/propozitii
  4. posteaza urmatoarele 4 fraze/propozitii
  5. da-o mai departe la alti 6

 2. 2 Sunkissed said at 1:42 am on February 3rd, 2008:

  ah, vacanta, da. nu ca n-as fi fost in vacanta pana acuma :D
  cat despre leapsa cu cartea, am mai avut-o. http://sunkissed.ro/?p=610
  da’ oricum n-am uitat de carti. ma lupt cu versetele alea. ori eu ori ele

 3. 3 melina said at 4:19 pm on February 3rd, 2008:

  chiar ma gandeam la tine cand am auzit de greva. la tine, cum reusesti sa ajungi acasa si inapoi. se pare ca m-am lamurit. :)

 4. 4 Sunkissed said at 5:09 pm on February 3rd, 2008:

  da, am discutat cu nasu si al plecat cu trenul de 9:20 care a plecat din gara la 12. asta pt ca daca stateam dupa ala cu care voiam eu probabil ca plecam la 3. a fost memorabila ziua aia.

 5. 5 koma said at 9:51 pm on February 3rd, 2008:

  nu stiu ce duda ai frecat tu dar mie mi`a aparut imediat adresa asta in minte: http://dooda-blogumeu.blogspot.com/ cu dooda in prim plan frecata strasnic :)

  cheers!

 6. 6 Sunkissed said at 3:50 pm on February 4th, 2008:

  :))


Leave a Reply