Doua beri goale

Posted: February 3rd, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine, On the eighth day God created coffee | 3 Comments »

Atata am lasat in urma mea. Doua beri goale. O podea gaurita. Si am fugit la examen. Cateva ore de somn intre nu se pun. Nu se pune ce e sub 10 ore de somn. Ceea ce inseamna ca am multe nopti nedormite.

Doua beri goale. Pachete de tigari strivite. Cafele lasate in ceasca si conversatii undeva la mijloc, necusute cu nimic, nu se mai leaga, nu se mai prind unele de altele cu niciun chip, cu nicio poveste, cu niciun dor.

Maine e o alta zi, ca ce mama naibii. Punem punct, virgule, semne de exclamatie dupa cum vrem. Sunt obosita. In rest nimic. Rau adica. Am terminat. Cu sesiunea, cu pierdutul, cu restul, cu frimituri, cu clar de luna printre nori. Doar ca-s foarte, foarte obosita, fara vreo conotatie metaforica sau altceva. Am avut o sambata haotica tare si va rog, daca va stiti cu inima, mergeti la control, tot fara vreo conotatie metaforica.

Astea-s scrise pe cafea. Ca ceea ce-am facut eu nu se cheama somn. Si cafeaua in caz de necesitate sux. Mai frumoasa de mii de ori e aia pe care o bei pentru miros, pentru aroma, pentru pinky-friends, pentru conversatii aiurea, pentru rasete si perle scrise in carnetel.

S-a intunecat. Dubios, zic. Devin liliac. Si-mi place.


3 Comments on “Doua beri goale”

 1. 1 iulia said at 2:51 am on February 4th, 2008:

  mi-e dor sa fim sincere… ca asta facem cand vorbim noi doua ai remarcat? scoatem tot ceea ce nu ne place in noi si vedem cum ii place celeilate… hai sa cafea , zic!

 2. 2 yohanna said at 10:04 am on February 4th, 2008:

  ha! gotcha! nimic roz dar gluga albastra si ceva gri pe deasupra in club a. am avut intentia sa vin sa-ti spun ca-s eu dar te-am pierdut in multime apoi :D

 3. 3 Sunkissed said at 2:11 pm on February 4th, 2008:

  iulia, o sa. ca ai dreptate. credeam ca vii la cina duminica si mi-ai lipsiiit.
  yohanna, ceva-ul gri si gluga erau de imprumutat :D ca nu veneam asa de roz in club a. imi pare rau ca m-ai pierdut, poate ne mai intersectam


Leave a Reply