A sunkissed world

08 Feb, 2008

Innebunesc cu zile

Posted by: sunkissed In: On the eighth day God created coffee

Imi tremura putin mainile si asta din doua motive: am facut cafeaua prea tare azi si am asezonat-o doar cu un cheeseburger si trei paste, pentru ca am devenit si mai dezastru decat eram in bucatarie, nu mai am rabdare, nu mai am chef sa toc, condimentez, ornez, piperez, sarez si altele.

Al doilea e ca iar ma despart putin de partea mea dreapta. Vorbesc serios, sunt zile in care ma divid in cine stie cate, din cine stie ce motive, ca eu una, desi e vorba de mine si de fiinta mea, nu le stiu.

Cred ca las prea mult pe la altii. Imi place sa insemnez trecerea mea cu bucatele din mine, dar exista posibilitatea, extrem de palpabila, sa se si termine candva. Mai ales daca nu alimentez si ma concentrez numai pe lasat. Si problema e ca sunt un om destul de usor de multumit, ceea ce pare sa fie un motiv de confuzie.

Si in toata fragmentarea asta am mai descoperit un motiv pentru care beau cafea, si inca destul de multa. Pentru ca atunci cand beau cafeaua aia, ma simt toata si a mea, indiferent unde e cafeaua si cu cine. Mi-am construit ritualul asta special ca sa am ceva la care sa fug. Desi n-am superstitii sau talismane, mi-am croit singura ceva de genul asta. O bucata din zi doar a mea.

Share this: Twitter | Facebook

2 Responses to "Innebunesc cu zile"

1 | iulia

February 9th, 2008 at 5:34 am

Avatar

mama ce comment inspirat it lasasem si am uitat sa raspund la intrebare! Ziceam ca dupa morala bancului “Nu toti cei care te baga in cacat iti vor raul si nu toti cei care te scot din cacat iti vor binele” asa e si cu treaba asta … soul-searching my ass, daca te uiti prea atent poate nu iti place ce gasesti si daca nu te uiti deloc te pierzi. so let’s go with the flow, atata timp ca faci cu drag si pasiune ce faci o sa fie bine. P.S. : mesaj pentru brotacelul tau mic si verde scris de pe laptopul meu nou si gras si gri ca blocurile din jur :D nu caut nimic, vroiam doar sa ma laud :D

2 | Sunkissed

February 9th, 2008 at 2:29 pm

Avatar

uaaau ce tare, sa-ti fie cu folos laptopu tau nou si sa-l folosesti in scopuri nobile :D

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki