Plimbarica

Posted: February 8th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

Fost azi pe Mihai Eminescu la redactia 24 fun ca sa-mi ridic premiul, un ipod mic si dragut si verde. E prima data cand castig ceva si e tare misto sentimentul. O sa devin o maniaca a concursurilor si a jocurilor de acum inainte, clar.

Descoperit azi ce frumos e la redactie la 24 fun. E locul ala in care as vrea sa lucrez, cu oameni tineri si hazlii, muzica misto, miros de cafea, cani peste tot si atmosfera tare, tare chill.

Ajuns fara niciun obstacol la redactie, eu, care ma ratacesc in propriul apartament. Asa ca la plecare am decis sa deviez putin de la traseu.

Asa ca plimbat mult, pe tot soiul de stradute, descoperit locuri unde credeam ca am mai fost dar nu era asa si locuri unde am mai fost dar uitasem si care m-au induiosat.

Ajuns acasa cu o stare de bine imensa, cu chef de facut treaba asta mai des. Ce-ar fi sa merg si pe strada aia, sa vad unde duce. E un sentiment tare eliberator.

Pus de cafea, schimbat fata ingrijorata cu una noua, ocupat de micul meu brotacel castigat prin sudoarea fruntii si asteptat ce mai aduce ziua.


2 Comments on “Plimbarica”

  1. 1 doamna brebenel said at 9:43 pm on February 11th, 2008:

    ce tare! bravo!

  2. 2 Sunkissed said at 10:22 pm on February 11th, 2008:

    da ma. mi-a sosit ceasul la castiguri. pun si la loto in curand.


Leave a Reply