Gol de februarie

Posted: February 11th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | No Comments »

In taxi am trecut pe langa o farmacie care anunta vesela, cu leduri, asa cum se anunta la carrefour reducerile la cartofi, ca luna asta picaturile pentru nas nu mai stiu care ca am ceea ce s-ar putea numi lapsus sunt cu 20 la suta mai ieftine. Uau, ce misto, maine ma duc repede sa-mi fac aprovizionarea pe 3 luni!

Am mai trecut pe langa un zid cojit. Urma aia semana foarte tare cu un contur de femeie. Peretii spun lucruri trasnite.

Am senzatia ca am mai trecut si pe langa mine dar nu sunt sigura, ar fi trebuit sa ma uit de doua ori pentru asta.

E unu jumatate, nu m-am mai culcat asa devreme de ceva nopti si presimt ca nici n-o sa fac asta. Ma incearca un dor de casa, unde ma culc mereu devreme, pe care o sa-l onorez saptamana asta. Fara net, unealta diavolului cateodata, chiar si fara muzica, fara iesit excesiv in oras, fara trait ca saptamana asta pe spatele, sarmalele, banii si tigarile prietenilor, fara ganduri senine de primavara in fata calculatorului si a senzatiei ca ar trebui sa lucrez la licenta, fara sa mai scriu chestii cel putin dubioase in care pun atat de mult ca raman fara cuvinte cand vine vorba sa ma manifest verbal in societate. Fara. Doar cu. Vad eu ce pun dupa punct.

Ati observat ce chef de vorba au unii taximetristi? Eu ma intreb daca spun aceleasi povesti sau daca le adapteaza in functie de ce vad in dreapta sau, dupa caz, in oglinda retrovizoare. Ce chestie, sa-ti adaptezi povestea.Leave a Reply