How to put this in words.

Posted: February 15th, 2008 | Author: | Filed under: If only | No Comments »

Cam gol pe-aici. Ce-ai venit sa cauti? Ce speri sa nu gasesti? De cine mai fugi? Cu cine mai vrei sa faci vreun pact? Unde crezi ca ajungi? Unde vrei sa ajungi?

Daca un oras ar putea vorbi, asa mi-ar vorbi mie orasul meu. Nu mai e al meu. Nu-l mai simt al meu. Mi se pare un oras-fantoma. Un oras cu fantome ale unui trecut destul de fain, dar pe care n-am stiut sa-l respect cand era prezent. Iar faptul ca e in permanenta si artificiala infrumusetare, ca e plin de moloz si noroaie si camioane nu ma ajuta deloc.

Prea multi oameni despre care n-am putut vreodata sa cred ca vor pleca de langa mine au facut-o. Si uite-i pe toti, ii vad doar acolo cu adevarat, in orasul ala de care acum ma leaga doar amintiri si cuvinte care imi tradeaza varsta si ma trag undeva spre 60 in ceea ce priveste nivelul melancoliei. As incerca sa fac altceva din praful care a ramas, sa pun alte amintiri in loc, sa fac din nou sa fie vesel si parfumat cum era o data, dar cand traiesc pe bucati e foarte greu sa fac asta. Cand orasul o data al meu ma vede asa de rar, nu stiu cum as mai putea relua legatura.

Si mi-e dor de ceva ce inca e acolo. Imi va trece, sper. E doar ziua asta de vineri stranie in care revin in loc sa plec, in care mi s-au inversat dorurile si-n care pot sa pun pariu ca inima e in dreapta. Beau o cafea, stau drept si rad la soare in ideea ca nu conteaza unde esti, ci cu cine esti. Exact asa.Leave a Reply