Google yourself more often

Posted: February 16th, 2008 | Author: | Filed under: La naiba! | 2 Comments »

Am aflat ieri la o cafea ca pe forum la 24fun s-a iscat o revolta impotriva celor care au castigat. E un tanar domn acolo care a afirmat despre mine si altii ca nu meritam premiul, eu cel putin fiind, asa cum arata tata google, ori o mare arheoloaga, ori o scriitoare.

Asa ca azi m-am decis sa ma distrez si I googled myself. Marturisesc ca n-am facut niciodata asta, pentru ca mi se pare inutil, stiu ce-am facut si pe unde am fost. Azi m-am distrat insa afland urmatoarele:

- se pare ca sunt o mare arheoloaga, nascuta in 1935. Adevarul e ca aveam mare nevoie de ipod. Culmea e ca, atunci cand eram mica, imi doream sincer sa ajung arheolog (sau gropar, dar e alta poveste). Pot sa consider ca m-am realizat?

- se mai pare ca am scris si doua carti, “Mapa profesorului diriginte” fiind una dintre ele. E drept ca-mi doresc sa public candva ceva, dar ma indoiesc ca i-as da un nume asa de abstract. Dar cine stie, daca ma apuc de teatru absurd s-ar putea sa iasa treaba.

- as putea fi chiar si Presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Familiei. Asta suna interesant dar nu, multumesc.

- alta persoana cu numele meu este Network Administrator la Administrația Naționala Apele Romane. Cata responsabilitate, nu cred c-as face fata.

- aflu ca cineva cu numele meu are un cont pe e-felicitari. Fraiera de mine, inca le cumparam de la librarie.

- o fata cu numele meu n-are sfarcuri, sau, ma rog, sunt foarte mici, aflu de pe un forum medical. Imi pare chiar rau pentru fata cu pricina, trebuie sa fie destul de nasol. Eu stau foarte bine la capitolul asta, dupa cum a mentionat buna mea prietena Mihaela, pe care o salut cu ocazia asta, pe plaja din Vama, intr-o vara nu prea indepartata, destul de tare cat sa se auda si pana in Mangalia.

- o alta persoana cu numele meu este director executiv adjunct la Directia Judeteana de Statistica Bistrita-Nasaud. Suna minunat. Ce naiba, chiar toate persoanele cu numele meu au functii din astea scortoase?

- alt rezultat cu ceva director, bla-bla. Constat ca numele meu e purtat de persoane relativ in varsta si relativ serioase, cu posturi de raspundere si alte scortosenii din gama.

- daca locuiam in Pantelimon as fi putut spune ca sunt castigatoarea a 1000 de RON la promotia Provident – “7 castigatori la fiecare 7 zile!”. Dar nu stau in Pantelimon si nici cine stie ce bani n-am.

- alta castigatoare la promotia Bumerang si alt director… hopa, uite si un inspector. Devine interesant.

Pe la pagina 10 a rezultatelor m-am plictisit si am renuntat. Singurele lucruri care chiar se refera la mine sunt faptul c-am propus Arcade Fire la Bursa B’Est Fest 2008 si revolta tanarului cu pricina de pe forum. Si, daca scriu numele intreg, chestii de pe la facultati. M-am distrat de ceea ce am gasit, chiar daca n-am cine stie ce rezultate incredibile care sa straluceasca in topul Google. N-am facut mare lucru, nu sunt director la nu stiu ce multinationala, nu lucrez bine pe plantatie cat sa apar in google, nu nimic. Sunt un ilustru anonim. Nici macar poze n-am cu mine. Dar asta ma bucura. N-as vrea sa stea la degetul oricui orice informatie despre mine. Mai bine asa, deocamdata.

Inca ma gandesc totusi la titlul ala pentru o carte…


2 Comments on “Google yourself more often”

  1. 1 doamna brebenel said at 5:20 am on February 17th, 2008:

    pfaaa
    ce tare

    ps: doishpe må. doishpe! atata då må! manancå artimeticå filtrule imputzit! mori in hashtemele

  2. 2 Sunkissed said at 4:01 pm on February 17th, 2008:

    ba, tre’ sa caut un filtru mai haios. ceva de genu’ ce-ai mancat azi, nu stiu.


Leave a Reply