Pufosenie

Posted: February 16th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | No Comments »

Da. Dupa putin timp in care m-am zvarcolit in propria-mi nefericire, ca orice reprezentanta a partii feminine a populatiei, din motive mai mult sau mai putin intemeiate, dupa un pic de ameteala provocata de tot soiul de decizii si sentimente si nu ale mele, am razbit.

Ca d-aia e bine sa ai anumiti prieteni. Anumiti oameni care sa stie cand sa te lase in mizeria ta pentru ca sunt de parerea, intemeiata de altfel, ca orice ti-ar spune tu ai persista in starea ta mizerabila pentru ca asa esti tu, cu un mare respect pentru suferinte si bube sufletesti. Si care oameni te suna a doua zi cu singura doleanta sa te uiti pe geam, la norii albi si pufosi, si sa te pufosesti si tu la randul tau. Si cand cineva te suna doar ca sa-ti spuna ca te iubeste si ca vrea sa fii fericita, n-ai cum sa n-o faci.

Am ajuns la concluzia ca sufletele-pereche, ca sa zic asa, e mai multe, ca e sub 50. Adica poti avea mai multe si nu la modul romantic (alea-s cele mai tricky, perverse si dubioase; am cateva teorii despre dansele si astept sa vad care e adevarata si sper sa nu fie aia mai sumbra dar nu despre asta e vorba acum deci inchid paranteza acum). Eu am mare noroc. Pinky-friends, psiho-friends, suflete-pereche cu care pot sa rad ca tembela de degetele mici de la maini. Am mare noroc pentru ca mi-am dat seama ca am suflete-pereche in gasca asta, ca sunt sunata just because, ca, in cele mai rele zile, stiu ca cineva se gandeste si la mine.

Da, si m-am uitat la norii pufosi as ordered si m-am pufosit. Si pana la urma ce mai conteaza prapastiile si haurile si bubele si temerile si durerile si teoriile despre sufletele-pereche daca ai deja un suflet-pereche care stie cat iti plac norii pufosi.

Azi dansam prin casa in timp ce facem curatenie. Cand eram mica ma uitam la Mary Poppins si ma miram cum pocnea ea din degete si totul in casa se aranja de la sine. Inutil sa spun ca am incercat de mii de ori. N-a mers. In real world, trebuie sa pui mana pe carpa si pe burete, sa scuipi in san, sa zici doamne-ajuta si sa te-apuci sa smotruiesti. Dar parca o faci altfel cand esti vesel.Leave a Reply