Look again

Posted: February 20th, 2008 | Author: | Filed under: La naiba! | 4 Comments »

(Iar scriu mult, asta e, nevoie de exprimare + sunt singura acasa)

M-am uitat la poza asta de multe ori. O am in calculator si pe vremea cand functiona foobarul cum trebuie o aveam la album art. Uneori, cand folosesc iTunes, iar imi apare. As putea sa spun ca m-am uitat la ea de mii de ori.

Dar mi-am dat seama ca nu m-am uitat cu adevarat azi. Abia acum observ ca dl McCartney e descult. Si ca are tigara in mana dreapta. Si ca e desincronizat la pasi. Ca dl Lennon are mana in buzunar, observasem totusi.

Cum dracu’ abia acum sa vad ca McCartney n-are pantofi? Uite, d-aia ar trebui sa ma uit mai des si mai cu atentie la copertile albumelor.

Coloana sonora, Beatles, evident. Eleanor Rigby. I look at all the lonely people and can’t notice they’re barefoot.


4 Comments on “Look again”

 1. 1 ionut.m said at 9:53 pm on February 20th, 2008:

  Celebra strada traversata de beatlesi mai ofera si alte delicii vizuale. Le gasesti?

 2. 2 Sunkissed said at 10:13 pm on February 20th, 2008:

  mai mult? sunt chiar ignoranta inseamna. dar nu e timpul pierdut. deocamdata sunt ocupata sa fac ceva ce chiar vorbeam pe-aici mai demult. ceva cu un tren si starea de tren si oamenii de tren… :)

 3. 3 eusebio digital said at 11:19 pm on March 1st, 2008:

  In ’69 a aparut o teorie cum ca McCartney a murit in ’66 intr-un accident de masina inainte de lansarea Sgt.Pepper’s (pe coperta respectiva erau toti adunati la o inmormantare – McCartney avea o mana deasupra capului, asa cum are pe mai multe poze oficiale dupa ’66 + la finalul piesei Sgt. Peppers Reprise se aude infundat, in reverb “Paul is dead, really really dead” -da chiar se aude + da-i Google search si citeste versurile la A day in the life), si a fost inlocuit cu un look-alike si sound-alike care a suferit mai multe operatii complicate. In clipul de la I am the Walrus, Paul e descult si intr-un cadru, in plan departat trece o masina fix prin dreptul capului, un cadru similar e si in clipul de la Penny Lane. Pe coperta asta, Lennon e primul, imbracat in alb, ca un preot, Ringo apoi, imbracat in negru ca un undertaker, Paul, descultz, cu ochii inchisi (ca un deadman), si Harrison, imbracat simplu, ca un gropar. Pe numarul de la broscutza scrie LMW 28IF. 28 if. Se spune ca McCartney ar fi avut 28 de ani daca ar fi trait la vremea pozei respective. Chestiile astea exista, sunt in cantece, pe coperti, in clipuri. Dar a fost doar o farsa comerciala pusa la cale managementul Beatles in anii ’60 – astfel lumea cumpara mai multe albume ca sa vada daca chestiile astea erau reale sau nu. Insa, de curand, una din amantele lui McCartney din 1965, din Munchen – care primea pensie alimentara de la managementul Beatles (!), sustine ca fi-sa e facuta cu Paul in ’65 si l-a dat in judecata, desi McCartney nu recunoaste (dar recunoaste ca i-a fost amanta). Fomeia sustine ca chiar e fi-sa lu asta, ca, normal, daca nu era nu se chinuia prin tribunale, cheltuieli alea alea, si a reusit femeia prin ordin judecatoresc sa il faca pe McCartney sa sustina un test ADN. El a venit personal (dah) la analize… dar ADN-urile nu se potriveau… tamtam. Mister. Al doilea mister. Asculta Yesterday (’65) si asculta Hey Jude (’68) si vei observa diferenta monumentala de voce. Vibrato-ul nu se schimba de la LSD, el ar trebui sa fie asa tot timpul din nastere…

 4. 4 Sunkissed said at 4:28 pm on March 2nd, 2008:

  ehei ce ignoranta sunt. imi trecusera pe la urechi niste zvonuri dar nu le si pastrasem la tartacuta. bine, eu nu prea cred in teoria conspiratiei


Leave a Reply