A sunkissed world

27 Feb, 2008

Multe multe amanunte

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Multe chestii s-au petrecut, cea mai notabila fiind renuntarea la Gicu (calculatorul) cel vechi si aducerea in familie a unui Gicu nou-nout, mai bun, mai proaspat, mai negru, mai incapator si mai eficient. Si cum organizarea unui Gicu nou presupune multa munca, mi-a luat cam toata ziua de ieri. Nu numai mie, ci si unui prieten taaare rabdator, sarmanul. Oricum, s-au petrecut tot soiul de chestii dubioase gen instalat windows, copiat chestii de pe hard, pus inca un hard, instalat programe, programele, inversat azi firele de net si speriat ca nu merge dupa care constatat prostia facuta si asa mai departe (am doua fire care ies/intra din/in Gicu pentru ca am connection sharing cu colega mea).

Apoi, trebuie sa mentionez ca doamna Vara se simte inca bine si eu la fel. Ne distram, ce sa mai. Am aranjat tricourile azi in dulap si mi-e permanent cald.

A treia chestiune este ca am descoperit ca nu-mi place sa gafez, ceea ce, intr-o anume masura, am facut aseara. Ahem. Trecem mana prin par si speram ca trece si doamna Gafa si nervii eventuali ai celor afectati de doamna Gafa.

Alta chestie e ca nu-mi mai ajunge cutia de amintiri, aia in care tin in mod expres sa depozitez orice chestie, orice bucata de hartie sau piatra care a insemnat odinioara ceva. Punand azi ceva ce-am primit ieri acolo (si mai trebuie sa mentionez ciudata si nelalocul ei senzatie de a reprima o amintire, de a nu o mai vrea, oricat de frumoasa; dar mi-am revenit), am constatat ca nu se mai inchide. Asa ca trebuie sa cumpar 1. o noua cutie si 2. un nou caietel pentru scrierile mele, ca l-am terminat pe cel vechi si nu pot defel sa scriu pe foi.

Apoi, poate straniu, dar important, ma duc la scoala. Sistematic. Mai putin ieri cand am uitat. Dar deh, nu eram obisnuita. Acum am pus orarul undeva sa-l vad si sper sa functioneze.

Ma duc sa mi se mai intample chestii.

Intre timp, va las cu vara. Si altii s-au plimbat cu dansa la brat, vad: fely si lu sunt pe baricade. Hai, ca se poate!

Share this: Twitter | Facebook

2 Responses to "Multe multe amanunte"

1 | Ada

February 27th, 2008 at 6:01 pm

Avatar

Nu se putea fara comment la postu’ asta asa ca afla despre mine ca: ieri mi-am bagat fularu’ in rucsac, nu m-am mai uscat pe par, ascult muzica de vara si parca simt nisip sub picioare.Trebuie sa aspir. Exista poezie in orice. Astept cu nerabdare piticii de gradina, nu de-alta, da’ lor nu li s-ar parea ciudat sa fac credit pentru Vama. So, I feel you

2 | Sunkissed

February 27th, 2008 at 10:37 pm

Avatar

asa asa! spread the word! sunt convinsa ca si piticii de gradina sunt la plaja acum, cel putin in mintea lor. nu aspira nisipul! lasa-l de prasila :D

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki