Pe ce mai dam banii

Posted: February 28th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | No Comments »

Marti-miercuri-joi

Plimbari cu taxiul. Una mai scumpa dar cu Pink Floyd si Iron Maiden pe fundal, alta, pe aceeasi distanta, mai ieftina, dar cu manele. O prefer p-aia mai scumpa.

Una bucata Mars. O sticla de Cola mare. Un iaurt de baut. O ciocolata cu portocale.

Una bucata Snickers Cruncher (yup, i have a veeery sweet tooth). Una bucata Lucky Lights si una bucata pachet de guma de mestecat uitat de-atunci acasa, pe cuptorul cu microunde.

O cafea cu lapte. Nu beau cafea cu lapte. Dar atunci am baut. Oare trebuie sa incep sa spun ca beau cafea cu lapte?

Martisor clasic, cosarul, pentru bunica.

Una bucata carte, “Oare androizii viseaza oi electrice?”, Phillp K. Dick. Una bucata cadou pentru una bucata unchi. Scopul pentru care eram in Carturesti de fapt. Nu cartea de mai sus. Sunt compulsiva.

Una bucata Lipton Green Tea. Si inca o ciocolata mica. Da, stiu.

O prajitura si o apa minerala. Niste felicitari si un cadou.

Am uitat, in schimb, sa dau banii pe cafea, ceea ce s-ar cam fi impus.

Si am mai uitat undeva pe drum niste treburi. Sunt putin cu creierul prajit. Mi-am adus aminte de o vorba dintr-o piesa de teatru, “Jacques sau supunerea” (se joaca la Teatrul Mic, recomand): te mistui la foc mic. Exact asa. A, si inca o chestiune de care mi-am amintit tot din piesa respectiva: esti cronometrabil. E, uite, cu astea doua chestii in cap stau stramb si, din pacate, judec tot stramb… ceea ce devine, trebuie sa recunosc, cel putin deranjant. Macar daca as da focul ala mai mare, sa fie treaba treaba. Sau macar daca as auzi ceasul ala care ticaie in loc sa-l ignor sistematic si cu o placere dincolo de orice alta (ma rog… sa nu exageram dar p’acolo).Leave a Reply