Keep me awake

Posted: March 1st, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, On the eighth day God created coffee | No Comments »

Mi-am facut o cafea. Am uitat de ea si s-a vestejit, racindu-se. Miroase inca a cafea. La mine mereu miroase a cafea. Ieri noapte eram la non-stop sa cumpar. La non-stop era coada la 4 dimineata iar mie mi se parea, din cauza asta, ca ma grabesc tare sa ajung undeva. Mereu mi se pare ca ma grabesc cand e coada. Sunt un fel de caine al lui Pavlov in chestiunea asta. Nu e mare tragedie, nimic nu e, nici macar mare branza nu pot fi numite anumite lucruri si totusi uite ca au o importanta capitala uneori, cu precadere noaptea, cu precadere in camera mea, cu precadere in capul asta sec si buimac. Sunt si lucruri frumoase primavara. Cand te ia cu alte alea mai ales (si sunt sigura ca am fost suficient de ambigua cat sa intelegeti toti, in felul fiecaruia, ce-am vrut sa zic). Cand iti aduci aminte de ce te-ai pornit la drum de fapt (si aici la fel, sunt convinsa ca pricepeti, diferenta e ca de data asta nu stiu eu la ce dracului ma mai refer).

Am inceput primavara cu o plimbare?/plimbare! la 1 jumate noaptea pana la saorma de pe 1 Mai si cola la cutie savurate pe drum spre casa mea. Parca am vazut putin verde pe drum si parca mirosea altfel. In mod cert insa am inceput primavara razand. Si un cadru desprins dintr-un film pe care tare mult doream sa-l vad pe viu. Minunat.

Primavara misto va urez.Leave a Reply