Despre dimineti grabite

Posted: March 5th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 4 Comments »

Trezit in creierii diminetii (si cand zic asta vreau sa zic materie vascoasa si gri cu iz de 7 dimineata), cu un chef incredibil de violenta, asta daca mi-as fi putut coordona miscarile cum trebuie. Prestat despre scoala, unde s-au petrecut chestii dubioase si de-a dreptul de nedescris ce tin de partidele politice si de clivaje si de potential electoral si alte astfel de lucruri indecente pentru ora matinala in care ne zbateam cu totii. Apoi prestat despre 300 pe un vant de mi-a inghetat si, cred, cazut, ultima bucata de bunavointa pe ziua asta.

Mie trezitul de dimineata imi provoaca stari stranii ce ar trebui sa fie interzise prin lege. Sunt un om care trebuie, dar trebuie sa doarma. Numai ca nu se poate, ca trebuie sa ne dezmortim neoronii batuti cu bata de baseball la ore la care si cocosii dorm adanc. Ma intreb daca sforaie. Cocosii, adica.

Si stau si ma intreb, eu ca si atatia oameni inaintea mea… stai ca nu mai stiu ce ma intrebam. Am zis ca stau prost cu memoria, am zis. Ca stau prost cu memoria. Am. Zis.


4 Comments on “Despre dimineti grabite”

 1. 1 melina said at 7:02 pm on March 5th, 2008:

  si eu am tendinte de a omori pe cineva cand trebuie sa plec din casa mai devreme de 8, mai ales, daca e spre scoala sau din astea.

 2. 2 Sunkissed said at 7:04 pm on March 5th, 2008:

  trebuie sa ne tinem departe de obiecte ascutite sau contondente in cazul asta :D

 3. 3 melina said at 11:35 pm on March 5th, 2008:

  clar. deobicei, pe persoana responsabila pentru faptul ca trebuie sa ies la ore asa de inumane. cu restul lumii nu am nicio problema. :D
  ce-i drept, din clasa a 11-a (si in a 12-a ore de la 7:30) am zis ca fac asta si au trecut 5 ani cu destule cursuri puse de la 8 si inca nu am fost vinovata de disparitia nimanui. norocul lor ca sunt o persoana pasnica :D.

 4. 4 Sunkissed said at 3:45 am on March 6th, 2008:

  mda, ma mir ca mi-au scapat cativa oameni… eu am ceva si curestul lumii. sunt foarte irascibila dimineata. si acum iar e 3 si eu ma trezesc in 4 ore, oh joy…


Leave a Reply