A sunkissed world

05 Mar, 2008

Despre dimineti grabite

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Trezit in creierii diminetii (si cand zic asta vreau sa zic materie vascoasa si gri cu iz de 7 dimineata), cu un chef incredibil de violenta, asta daca mi-as fi putut coordona miscarile cum trebuie. Prestat despre scoala, unde s-au petrecut chestii dubioase si de-a dreptul de nedescris ce tin de partidele politice si de clivaje si de potential electoral si alte astfel de lucruri indecente pentru ora matinala in care ne zbateam cu totii. Apoi prestat despre 300 pe un vant de mi-a inghetat si, cred, cazut, ultima bucata de bunavointa pe ziua asta.

Mie trezitul de dimineata imi provoaca stari stranii ce ar trebui sa fie interzise prin lege. Sunt un om care trebuie, dar trebuie sa doarma. Numai ca nu se poate, ca trebuie sa ne dezmortim neoronii batuti cu bata de baseball la ore la care si cocosii dorm adanc. Ma intreb daca sforaie. Cocosii, adica.

Si stau si ma intreb, eu ca si atatia oameni inaintea mea… stai ca nu mai stiu ce ma intrebam. Am zis ca stau prost cu memoria, am zis. Ca stau prost cu memoria. Am. Zis.

Share this: Twitter | Facebook

4 Responses to "Despre dimineti grabite"

1 | melina

March 5th, 2008 at 7:02 pm

Avatar

si eu am tendinte de a omori pe cineva cand trebuie sa plec din casa mai devreme de 8, mai ales, daca e spre scoala sau din astea.

2 | Sunkissed

March 5th, 2008 at 7:04 pm

Avatar

trebuie sa ne tinem departe de obiecte ascutite sau contondente in cazul asta :D

3 | melina

March 5th, 2008 at 11:35 pm

Avatar

clar. deobicei, pe persoana responsabila pentru faptul ca trebuie sa ies la ore asa de inumane. cu restul lumii nu am nicio problema. :D
ce-i drept, din clasa a 11-a (si in a 12-a ore de la 7:30) am zis ca fac asta si au trecut 5 ani cu destule cursuri puse de la 8 si inca nu am fost vinovata de disparitia nimanui. norocul lor ca sunt o persoana pasnica :D.

4 | Sunkissed

March 6th, 2008 at 3:45 am

Avatar

mda, ma mir ca mi-au scapat cativa oameni… eu am ceva si curestul lumii. sunt foarte irascibila dimineata. si acum iar e 3 si eu ma trezesc in 4 ore, oh joy…

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki