A sunkissed world

09 Mar, 2008

Am niste nelamuriri

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

In legatura cu mine. E bine, mai am multe de aflat, e bine cand tot te surprinzi.

Sunt racita si deci oarecum deprimata, ca astea doua chestiuni cam merg mana-n mana. Incerc totusi terapia gandirii pozitive, ma uit pe geam, rad la soare si-mi zic ca-s de fapt ok si ca nu-mi curge nasul. Piciorul meu stang insa e undeva la mare, sta lenes acolo unde valurile se intalnesc cu nisipul si asteapta sa usuce soarele berea pe care mana stanga a varsat-o din greseala. Fireste, caci mana stanga are chef de curatenie, se uita dezaprobator in jur si strange si curata si face luna. In timp ce mana dreapta scrie cum n-a mai scris ea de mult, scrie si scrie si nu se mai opreste si umple pagini intregi si croieste povesti si sfarseste povesti si tot asa. Parul meu nu e de acord. Parul meu se aseaza linistit pe perna moale, asteapta somnul, binecuvanteaza ziua de duminica si zambeste tainic pentru ceva doar al lui, asculta jazz si se misca pe ritm. Iar urechile mele s-ar imbata vesele cu ceva muzica de dans, putina bere, putin chef, lipsa de preocupari, usurel de tot, cum ar trebui sa fie unele chestii in viata pe care ne straduim sa le complicam ca niste copii mari ce suntem.

Si ciudat cum totul se reduce la nasul meu care protesteaza deloc tacut impotriva vremii in continua schimbare si asupra gatului meu care are dificultati in a scoate sunete, altele decat o tuse morocanoasa.

Dar gandesc in continuare pozitiv si stau si cuget ce parte din mine sa mai ascult si zambesc cand imi dau seama ca pot sa le ascult pe toate.

Cause I’m a picker
I’m a grinner
I’m a lover
And I’m a sinner
I play my music in the sun

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Am niste nelamuriri"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki