Am niste nelamuriri

Posted: March 9th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | No Comments »

In legatura cu mine. E bine, mai am multe de aflat, e bine cand tot te surprinzi.

Sunt racita si deci oarecum deprimata, ca astea doua chestiuni cam merg mana-n mana. Incerc totusi terapia gandirii pozitive, ma uit pe geam, rad la soare si-mi zic ca-s de fapt ok si ca nu-mi curge nasul. Piciorul meu stang insa e undeva la mare, sta lenes acolo unde valurile se intalnesc cu nisipul si asteapta sa usuce soarele berea pe care mana stanga a varsat-o din greseala. Fireste, caci mana stanga are chef de curatenie, se uita dezaprobator in jur si strange si curata si face luna. In timp ce mana dreapta scrie cum n-a mai scris ea de mult, scrie si scrie si nu se mai opreste si umple pagini intregi si croieste povesti si sfarseste povesti si tot asa. Parul meu nu e de acord. Parul meu se aseaza linistit pe perna moale, asteapta somnul, binecuvanteaza ziua de duminica si zambeste tainic pentru ceva doar al lui, asculta jazz si se misca pe ritm. Iar urechile mele s-ar imbata vesele cu ceva muzica de dans, putina bere, putin chef, lipsa de preocupari, usurel de tot, cum ar trebui sa fie unele chestii in viata pe care ne straduim sa le complicam ca niste copii mari ce suntem.

Si ciudat cum totul se reduce la nasul meu care protesteaza deloc tacut impotriva vremii in continua schimbare si asupra gatului meu care are dificultati in a scoate sunete, altele decat o tuse morocanoasa.

Dar gandesc in continuare pozitiv si stau si cuget ce parte din mine sa mai ascult si zambesc cand imi dau seama ca pot sa le ascult pe toate.

Cause I’m a picker
I’m a grinner
I’m a lover
And I’m a sinner
I play my music in the sunLeave a Reply