Delirium paracetamolum

Posted: March 10th, 2008 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Nu vrea nimeni un pic de raceala? Hai, c-o dau ieftin.

Sunt leguminoasa. Primul gand cand ma trezesc e sa ma culc la loc. N-am reusit nici sa citesc mare branza, ca nu m-am putut concentra, cu atat mai mult la SF unde imi trebuie macar putina atentie. Si am atatea de facut si atatea la care sa ma gandesc, bune toate, ca ma scoate din minti starea asta. A, si n-am mai baut cafea de trei zile, pentru ca nu pot, ceea ce deja este in sine motiv de depresie acuta.

Singurele parti bune sunt ca m-am imprietenit cu patul si m-am reimprietenit cu Seinfeld, care merge excelent in zile d-astea, ba chiar te mai scoate nitel din amorteala. Si ca mai ascult si eu chestii care stateau prin playlist asteptand cuminti ziua in care voi avea si eu chef de chill-out.

Am un sentiment acut de nemultumire, care s-ar putea sa fie datorat si racelii dar cred ca e mai mult de-atat. Nu stiu, simt ca pot mai mult si ca exista un motiv pe care trebuie sa-l aflu pentru care nu ma urnesc o data. Simt amenintarea lunii iulie, simt ca augustul asta nu va mai fi cum a fost, simt niste mutatii pe care nu le vreau dar stiu c-or sa vina si ca n-am ce sa fac. Cautam intr-o vreme foarte avid permanenta, macar in cateva colturi numai ale mele si acum simt ca o caut degeaba, pentru ca la cate sunt in miscare n-are cum sa mai vina, nici dac-ar vrea. Si pentru o persoana ca mine treaba asta e putin aducatoare de un vant rece. Care nu face bine la raceala. E un vant de primavara schimbatoare care, culmea, ma face sa-mi fie dor de iarna asta in care asteptam ceva si ma plangeam ca nu vine, dar eu nu ridicam un degetel. Acum, mai ales in luna asta pe care din tot soiul de motive am ajuns s-o detest, trebuie sa ridic degetelul si sa ma apuc incet-incet sa schimb chestii.
Pe de alta parte, dincolo de perdele pe care singura le trag, dincolo de medicamente care n-ajuta cine stie ce, e un lucru bun, si acela ca am aflat ca poti sa te bucuri de ceea ce este atunci cand este, ba chiar e cel mai indicat. Inchin un pahar de Erdomed (ce nume ciudat pentru un sirop de tuse – scump in draci I might add) pentru lucrurile evidente.

Si acum inapoi la Seinfeld. Memorabil episodul ala cu Soup nazi.Leave a Reply