Socks off

Posted: March 17th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, On the eighth day God created coffee | 9 Comments »

Am prea multe şosete. Prea multe, prea colorate, par ameninţătoare, mai ales când trebuie să le aranjez. Şi unele sunt fără pereche. Sunt celibatare acum. Nu mai cred în cuplu. Oricum, couples have no fun. Sunt curioasă ce-au făcut cu jumătatea lor. Pe unele le bănuiesc de crimă. N-o găsesc nicăieri. Alteori, sunt formate relaţii la distanţă. O şosetă stă cuminte în sertar aici, în vreme ce perechea ei suspină de dor la Piteşti.

Mi-am dat seama că am prea multe când sertarul cu şosete a cedat pur şi simplu. A căzut, n-a mai făcut faţă presiunii şi s-a dărâmat. Iar. Şi a trebuit să le iau la bani mărunţi. Apropo, am găsit şi două monede de 10 bani pe-acolo.

Mi-e frică de tirania şosetelor. Şi tot nu mă pot abţine. Vreau mereu şosete. Colorate, cu dungi, fără dungi, cu degete, fără degete, negre, gri, albe, lungi, scurte. Şi sper că există un loc, aici sau pe altă lume, unde şosetele desperecheate se reîntâlnesc şi cele care sunt pereche dar nu mai au aceeaşi culoare din cauză că una a fost spălată de mai multe ori îşii regăsesc adevărata culoare. Şi trăiesc fericite până la adânci bocanci.

Cafea, cafea. Ce bună e cafeaua când faci curat în sertarul cu şosete!


9 Comments on “Socks off”

 1. 1 Roxa said at 2:13 am on March 18th, 2008:

  Sosetele sunt ca relatiile: in primul rand, put. Apoi, cu cat le porti mai mult, cu atat put mai tare.

 2. 2 ionuca said at 2:16 am on March 18th, 2008:

  Oh yeah, inca o obsedata ;))

 3. 3 Roxa said at 2:18 am on March 18th, 2008:

  Ca tu ‘rainbo’ child, are you following me ? :))))

 4. 4 melina said at 2:23 am on March 18th, 2008:

  apropo de sosete desperecheta, am gasit pe un blog cred, un link catre un blog unde se publicau manusi pierdute dintr-un oras cu fotografie si descriere.
  sosetele tale singuare ar trebui sa-si faca un blog de matrimoniale si/sau reconversie profesionala :P

 5. 5 Sunkissed said at 2:33 am on March 18th, 2008:

  roxa, ca mare dreptate ai
  ionuca, sunt, recunosc. sock’o’holic!
  melina, o sa le sugerez :D oricum am rezolvat mare parte din probleme acum, cu ocazia curateniei.
  daca va urmariti, numa bine, da’ aveti grija sa nu va lasati sosetele p-aici din graba ca abia ma descurc cu ale mele :D

 6. 6 Sunkissed said at 8:19 pm on March 18th, 2008:

  aa, am uitat, roxa: sosetele, ca si relatiile, miros frumos numai in magazin, cand te gandesti daca sa le cumperi sau nu

 7. 7 Roxa said at 7:33 am on March 19th, 2008:

  Adevarat grait-ai…

 8. 8 elena said at 1:55 pm on March 19th, 2008:

  la mine un cuplu a rezistat… am o pereche de sosete de culori diferite de multa vreme… una e maromie si alta bleu marin… eu stiu ca sunt o pereche… si ele stiu asta… ce sa-i faci nationalitati diferite… acelasi miros… :)

 9. 9 Sunkissed said at 1:44 am on March 20th, 2008:

  :) si eu am un cuplu ciudat. el e mai lung decat ea. si usor mai verde.


Leave a Reply