Despre vata de zahar

Posted: March 24th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: | 3 Comments »

Azi am ajuns in Cismigiu. Am mancat vata de zahar si m-am pierdut printre alei. Am croit cate o poveste pentru fiecare om. Mai putin pentru baiatul cu palarie care a mers o buna bucata de drum pas la pas cu mine. Cred ca era destul de priceput la croit de povesti si de unul singur.

Mi-a batut vantul prin par si m-a facut sa ma intorc in timp si-n val si-n altele muieresti. Si am constatat eu ca dorurile mele toate sunt de multe, multe feluri. Unele sunt pufoase, nebune si moi, alea imi plac, alea imi sunt dragi. Altele sunt grele si atarna cat 1000 de oftaturi. Pe alea nu le-as mai primi nicicand. Altele sunt… apasatoare si mici si negre. Vin in legatura cu oameni pasageri, cu situatii aiurea, cu ceva din mine stramb si urat, cu toate ca uneori exista mici, dar mici sclipiri de ceva frumos. Si ma fac morocanoasa si irascibila.

Noroc cu vata de zahar, cum iti da ea sugar high, te face sa uiti de doruri si de altele muieresti si te face sa vrei sa te dai in leagan. M-as fi dat, dar erau prea multi copii.

Ca sa pastrez ritmul, am venit pe jos o buna bucata de drum si m-am oprit la magazin. In timp ce cugetam asupra posibilitatii de a-mi face vata de zahar singura acasa si asupra faptului ca este mult mai buna cola la cutie decat aia la sticla, desi sau poate tocmai din cauza ca are gust de tabla, am observat ca trei persoane in fata mea la coada au aceleasi lucruri in cos. Hartie igienica, discuri demachiante si tampoane. Halal visare, hopa in realitate.

Data viitoare imi iau floricele.


3 Comments on “Despre vata de zahar”

  1. 1 lu said at 11:53 pm on March 24th, 2008:

    eu am fost duminik in Cismigiu si am luat solutie de facut baloane :). am incercat sa produc un balon gigant dar nu mi a iesit. in schimb am aflat ca sunt buna la facut multe baloane mici :))

  2. 2 Sunkissed said at 12:19 am on March 25th, 2008:

    lumea are nevoie de multe baloane mici! foarte bine!

  3. 3 lu said at 2:12 pm on March 26th, 2008:

    :D


Leave a Reply