Ieri mi s-a prezentat Gradina Botanica

Posted: March 31st, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 6 Comments »

Ieri, cu toate ca nu mi-a iesit expeditia cum am vrut, adica cu toti psihopatii, am fost la Gradina Botanica. Fiind frumos si cald si duminica, evident ca era coada la intrare, muuulta lume si multi copiii. Bon. Dar sa nu ne intristam, zicem, si pasim veseli pe taramul minunatei gradini, dupa ce am mers pe jos din fata de la Cora Militari…

E frumoasa Gradina asta, desi iti da la un moment dat o senzatie de inchis. Poate pentru ca e, d’ooh. Oricum, e interesant sa vezi speciile de plante si de oameni, ratele vesele, copiii putin ciudati tarati de gluga de mamele lor prin parc, masinute electrice, oameni stransi ca la urs, de fapt stransi la rate, aruncandu-le insistent paine desi ratele nu pareau impresionate, caini ciudati care pareau ca sunt acolo facandu-si meseria *don’t mind the stray dog, just passing through*, vasc in toti copacii mult, mult de tot – putina lume care se pupa totusi – si o cascada ce putea fi oprita de la robinet + bonus, o Silvia foarte dezechilibrata si neatenta, care a reusit totusi sa iasa intreaga de-acolo.

Frumos. Uneori ai nevoie de mult verde in jurul tau ca sa-ti amintesti de verdele din tine, ai nevoie de copiii trasi de gluga de mame ca sa-ti aduci aminte ce misto era cand erai si tu unul, ai nevoie sa zici “Ma duc la Gradina Botanica” pentru ca suna frumos si copilaresc si chiar de duminica.


6 Comments on “Ieri mi s-a prezentat Gradina Botanica”

 1. 1 xanax said at 2:01 pm on March 31st, 2008:

  n-am vazut gradina botanica din bucuresti, dar am vazut-o pe cea din cluj, care am inteles ca este cea mai frumoasa.

 2. 2 Sunkissed said at 2:13 pm on March 31st, 2008:

  as vrea s-o vad si pe aceea. sincer imi doresc asta, precum imi doresc si clujul si ce are el mai frumos. poate intr-o zi.

 3. 3 xanax said at 3:35 pm on March 31st, 2008:

  de preferat o zi cu soare ;). ieri ai avut noroc, chiar a fost frumos.

 4. 4 Sunkissed said at 5:28 pm on March 31st, 2008:

  a fost minunat :)
  lasa ca si pe ploaie e frumos. am fost azi in cismigiu. era pustiu si plouat :)

 5. 5 melina said at 9:18 pm on March 31st, 2008:

  gradina botanica din Cluj e de vis, e dementiala, de vreo mie de ori mai frumoasa decat cea din Bucuresti. neaparat s-o pui pe lista-ta-de-vizitat :)

 6. 6 Sunkissed said at 10:37 pm on March 31st, 2008:

  gata, s-a notat ;)


Leave a Reply