Mai stai putin

Posted: April 1st, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

Mai ai doua statii, rabda, imi spuneam in timp ce ma fragmentam in autobuz si mai aveam putin si mi se manifestau glandele lacrimale – ca functioneaza dupa legi numai de ele stiute, ale dracu. Ma gandeam ce bine mi-ar prinde un Disk Defragmenter acum, din ala pentru oameni, care intre in capul lor si iau toate piesele si le aranjeaza asa cum ar trebui sa fie pentru ca omul ala sa functioneze mai bine.

Dar unii oameni functioneaza mai bine cand au particele din ei imprastiate peste tot. Unora le place sa fie fucked up si daca ii repari ii strici. Asa si cu mine. In 282, spre casa, brusc cuprinsa de o neliniste care m-a tinut pret de trei statii incheiate, neliniste data de un amarat de cantec si de anumite fizionomii, haine, gesturi, vieti de pe langa mine.

Altfel, ieri a fost o zi haotica, asa cum imi place mie, frumoasa, asa cum imi place mie, cu de toate, asa cum imi place mie: trezit in etape, dimineata indecisa, cafea cu o alta aroma in fiecare zi, un drum degeaba dar asta e, Cismigiul in ploaie, cartofi prajiti, prieteni buni si dragi in a caror bula am intrat – dar m-am descaltat inainte. Si azi de dimineata m-am trezit dupa un somn fara vise, macar atat, intr-un pat cald cu pasarelele pasarind, cu aroma de graba, cu oameni care pleaca la munca mai mult sau mai putin dezmeticiti, cafea si sandwichuri si 226 si 96. Si dup-aia a venit el, 282-ul, ea, starea. Da’ stii ceva, pana si alea au fost binevenite.

One day maybe we will dance again
Under fiery skies…


2 Comments on “Mai stai putin”

  1. 1 Tomata cu scufita said at 6:16 pm on April 1st, 2008:

    Oh, ce imi doresc si eu un somn fara vise…. am o viata prea agitata noaptea, mai agitata ca ziua…

  2. 2 Sunkissed said at 11:14 pm on April 1st, 2008:

    e tare bun un somn fara vise. pacat ca nu poate fi programat


Leave a Reply