Lume, lume

Posted: April 2nd, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, La comandă | 2 Comments »

Am fugit de summit si de multe alte chestii care imi scoteau fire albe printre minunatia mea de par intr-o culoare nedefinita si am venit fain-frumos acasa la mama. Eu + summit nu da love, oricat as incerca.

Acasa la mama e asa de bine ca atunci cand erai mic si visai urat si te duceai peste ai tai sa dormi cu ei si brusc totul era mai bine si visai frumos.

Si daca tot e lejer, de miercuri, o sa indeplinesc si sarcina primita de la Morbo, anume leapsa denumita 3. Nu de alta, da-mi miroase asa calm si frumos a oracol si a vremurile cand aveam unul si umblam cu el dupa mine gandindu-ma daca sa i-l dau sau nu lui A. Nu i l-am dat. Eram in generala, ce vreti.

Asa… deci incep. Trei filme care-mi plac: Big Fish, Mulholland Dr. si orice de Jim Jarmusch dar hai sa zicem Broken Flowers. Trei mancaruri care-mi plac (aici tre’ sa reduc drastic): clatitele din Vama, mancarea de mazare a mamei si puiul cu rucolla al lui Mircea. Trei carti de citit (damn, si aici trebuie sa reduc): Lupul de Stepa de Hesse, Copii din miez de noapte de Rushdie, Vennis Underground de Jeff Vandermeer. Trei locuri de hoinarit: Sibiu, Vama, Cismigiu. Trei locuri unde am stat: acasa la bunici, acasa la parinti, la Bucuresti (poate dupa vara asta o sa am mai multe de trecut aici). Trei emisiuni: hmm, treaba e ca nu ma mai uit la teveu de ceva vreme, serios, nici nu mai stiu ce naiba emisiuni mai sunt. Asa ca… no comment aici (ah ah, am uitaat, evident: Brainiacs, How it’s made si Mythbusters. Le vad eu pe monitor dar tot emisiuni se cheama). Trei site-uri de intru zilnic pe ele: realitatea.net, last.fm, google, ca deh. Trei persoane sa ia leapsa: cine doreste cine pofteste.

Acum ca tot sunt acasa la mama ma duc sa fiu copil, sa ma alint, sa-mi cumpar bun de la magazin, sa sper ca voi reusi sa nu ma gandesc la alte dracii si diverse. Ma intreb daca mai e ceai din ala bun pe-aici…


2 Comments on “Lume, lume”

 1. 1 Ina said at 2:50 pm on April 2nd, 2008:

  Sarumana sa-ti dea Dumnezeu sanatate si nota mare la licenta pentru alea!! Hopefully iau si io niste credite ca daca nu… eh… daca nu o sa fie mai greu =)

  Have fun acasa
  pup
  x

 2. 2 Sunkissed said at 2:53 pm on April 2nd, 2008:

  glad to be of service :) ai griji si te pup. acasa e frig in draci. asta am uitat sa prezicez. ma, dar rau-rau de tot!


Leave a Reply