Cafeaua da tonul

Posted: April 7th, 2008 | Author: | Filed under: On the eighth day God created coffee | No Comments »

Si ce sa mai spui cand nu mai ai chef decat de cafeaua fierbinte in cana cu leul cataleptic si de o dimineata care sa tina la nesfarsit?

Sa zici “mersi” pentru pofta de viata, sa scuipi de trei ori in san ca sa te feresti de blesteme, sa mergi in pas de balet rusesc si sa dai cu tine de pereti ca-ti sta bine vanata.

Si cafeaua asta, dom’le, a doua, are un gust deosebit, nu stiu ce i-am facut, ce nu i-am facut, credeam ca mi s-a terminat condimentul cu aroma de poveste de-mi placea mie sa-l pun in cafea o data, dar se pare ca mai e ceva pe fundul sacului. Wake me up before I sleep, gandul la nisip si la Tom Barman la vara, vara mea, luna mea, marea mea si el pe-acolo, cantand cum stie el mai bine. Inca o picatura de cafea si o poveste cu niste printese care mai cred in castele cumparate fara credit. Fara rate la banca, fara griji, fara, practic, vreun acoperis deasupra capului in vreo luna, fara cine stie ce perspective in campul muncii, fara pofta de miscat din bagheta magica, doar cu oameni pentru care sa lasi tot, bilete la concertele pe care le visam de ani de zile, un trecut colorat si, de ce nu, voios, un ceas de mana care ma face sa intarzii si sa nu-mi pese de asta prea tare, un chef incredibil de vopsea vesela, de lasat chestiile in ritmul lor, de Tom Barman, de primavara, de cafeaua asta pe care as bea-o pe toata azi, toatatoatatoatacafeauadinlume as bea-o.

Ieri a plouat ca naiba. Azi nu. Eu ma bucur. Ma intreb insa, umbrelele ce parere au?Leave a Reply