Despre regasiri si re-pierderi

Posted: April 12th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

Atatea si atatea trebuia si o sa si n-o sa si dar daca si unde si cum si cu cine si unghii roase si sentiment de amareala si de nimic si uneori de tot si cautare dementa ce pare ca nu se mai termina si cafele stranii si ganduri care incep cu eu unde ma mut si bani si lipsa lor si bilete si responsabilitati si frecari de menta si arderi interioare la care ma pricep atat de bine si frunze cazute si drumuri care miros a nou cu un semn mare si putrezit de stop in fata si cuvinte nespuse si fraze lungi de neinteles….

…. toate se pierd in valuri, nisip si un gand razlet, o prostie la care tin atat de mult ca risc majoritatea treburilor mele interioare cum ar fi sanatatea mintala pentru ea, pentru ceva atat de fragil ca un fir de praf. Si asta e, ce sa fac, prostia asta cat casa e bucatica mea de bine de care ma tin, cu toate ca e asa de mica si asa de departe. Poate tocmai de aia e bucatica mea de nebunie. Ce nebunie ar mai fi nebunie daca ar fi potrivita.

In noaptea asta am oftat adanc de tot si nimeni n-a inteles de ce. Da, din cauza unui cantec, da, din cauza unor amintiri… dar si din cauza ca azi, tocmai azi cand am reusit sa simt si sa vad cu ochii mintii si aproape sa ating textura cadrilata a unei regasiri, la fel de viu si de adevarat si de adanc am simtit textura galbena a unei pierderi irevocabile. Si m-am pierdut intre astea doua senzatii care mi-au tulburat sfarsitul de seara si m-am dus acasa intr-un taxi galben, cu nebunia in sacosa (si cu o vaca roz, apropo) si cu toatetoate gramezile de trairi in mine, nestiind unde sa ma uit. In fata ar zice unii, dar ambele, daca nu toate, sunt in fata, toate alegerile si regasirile si pierderile sunt ceva cu care va trebui sa traiesc, cum-necum.  Si uneori pare doar mai necum.


2 Comments on “Despre regasiri si re-pierderi”

  1. 1 elena said at 2:17 pm on April 12th, 2008:

    am inteles! am inteles in liniste insa! nu bati niciodata pe umar un balon din sapun! un re bemol pentru dimineata ta! :)

  2. 2 Sunkissed said at 2:31 pm on April 12th, 2008:

    dupa ce mi-am scris of-ul mi-am dat seama ca cine stie si ma stie a inteles.
    o cafea tare pentru a ta! :)


Leave a Reply