Dictatura scoicii vesele

Posted: April 15th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine, If only | 7 Comments »

Mama-mama ce m-as duce acum pe o insula. Mica de tot, sa fie a mea si sa nu stie nimeni.

Mi-as lua cafeaua, cartile, niste muzica care sa gadile urechie cat mai placut, un pix, o bricheta, tricoul cu monstrul vesel, biscuiti cu susan, rucsacul Eugen si as sta acolo pana cand.

Pana cand?

Chiar, pana cand?

As sti eu cu siguranta cand mi-ar veni vremea sa plec de pe ea. Poate cand fiecare farama de umbra m-as parasi si as zambi la soare drept in ochi.

Am eu un plan. Sa-mi fac eu insula mea. Secreta rau de tot. Am un plan sa pun pe ea, in loc de palmieri si nisip, tot ceea ce ma face sa zambesc. Toate bucuriile mele sub forma de scoica.

Pe insula mea nu s-ar injura. Idiotii raman idioti, proastele, proaste, imbecilii, imbecili, incapabilii, incapabili, normalii, normali si indecisii, indecisi. Dar nu la mine pe insula. Apartamentele raman scumpe, licentele raman imposibile, sesiunile tot grele, Bucurestiul tot numai bun de abandonat, prietenii tot ciudati, copiii muti aleg tot blana lor de lemn tacuta si cuminte ca sa se joace cu ea, impiedicatii se impiedica de propriile lor picioare, invarteala exista si e peste tot si lasii se ascund si de umbra lor, departarea e departe si visurile calatoresc cu trenul de li se ia si lor de atata dor, marea nu e mereu fix la fereastra, fix la fel de albastra si moale cum o vrei tu, dramele mici raman atat de mari cat vrea sa le vada fiecare. Dar. Nu la mine pe insula.

La mine pe insula va fi pur si simplu plin de culori si de scoicile mele. Va fi simplu, fara ca asta sa insemne plictisitor. Curat, fara ca asta insemne gol. Populat, fara ca asta sa insemne aglomeratie. La mine pe insula se poate orice. E atat de frumos ca si pestii merg pe plaja fara probleme de respiratie. E permanent ora 6 dupa-amiaza, cu exceptia rasaritului. E mereu miros de nou si de bun. Sunt si corturi, ca sunt pitoresti, chiar daca e posibil sa fiu doar eu pe insula mea secreta rau de tot. E asa cum era clatita aia de acum un an: multa, mare, ciocolatie, zambitoare, a mea. E asa cum a fost dupa clatita aia de acum un an: foarte, foarte personal si personalizat.


7 Comments on “Dictatura scoicii vesele”

  1. 1 iulia said at 8:46 am on April 15th, 2008:

    da’ foci sunt?

  2. 2 Sunkissed said at 9:33 am on April 15th, 2008:

    claaar!! Trebuie sa fie si foci!

  3. 3 melina said at 3:37 pm on April 15th, 2008:

    vezi sa nu patesti ca sancho al adei milea. sau ca indivizii din lost :P
    dar, de ce sa cobesc? suna foarte bine insula :)

    p.s.: ursi polari si pisici? ;;)

  4. 4 Sunkissed said at 4:16 pm on April 15th, 2008:

    nu, insula mea e prietenoasa. ca e a mea!
    ursi polari-da. pisicile… sa-mi castige increderea :D

  5. 5 Lu said at 10:38 pm on April 15th, 2008:

    si pisici. pls eu mult mult. ca fara pisici viata noastra n ar mai fi la fel. pe cuvant de cercetash… pe insula :)

  6. 6 Sunkissed said at 12:06 am on April 16th, 2008:

    of. nu stiu ce sa zic. dezbat intai cu cei 4 caini ai mei :)

  7. 7 Lu said at 1:44 pm on April 16th, 2008:

    :)


Leave a Reply