Norii de marti dupa-amiaza

Posted: April 22nd, 2008 | Author: | Filed under: La naiba! | 6 Comments »

Look in the light of what you’re searching for. (Yes)

Pai… si uite de-aia vad eu lucrurile in culoarea nisipului, de-aia sunt uneori atata de naiva, de-aia imi miroase a cafea pe oriunde merg. Si daca ma trezesc si mi se pare ca ploua, inseamna ca vreau ploaie, ca am asteptat-o mult.

Nu e neaparat bine, asa cum nu e neaparat rau. Problema, ca intotdeauna, e ca daca tu pleci la drum cautand o floare galbena, nu te gandesti nicio clipa ca una albastra ar fi la fel, daca nu chiar mai potrivita.

Sau mai stii, oamenii normali poate se gandesc. Eu am darul sa ma concentrez pe amarata aia de floare galbena foarte, foarte, dar foarte tare. Si iar, uneori e bine, alteori nu. Nici n-as sti cum sa explic mai bine… sau daca vreau sa explic.

Am uneori senzatia ca nu mai vreau nimic. Nu in sensul ala bun, nirvana-like, spiritual. Nu. Intr-un sens… simplu si indaratnic. Plus ca ma simt ca un sac fara fund. Gol si cu multiple posibilitati.

Ei, dar uite ca mai e putin si o sa respir si eu niste aer sarat si o sa ma simt mai intr-un fel care sa nu necesite prea multe puncte de suspensie si semne de BRB.


6 Comments on “Norii de marti dupa-amiaza”

 1. 1 morbo said at 7:00 pm on April 22nd, 2008:

  uneori e chiar bine sa ai senzatia aia (daca am recunoscut-o bine) ca nu vrei nimic. e momentul ”cut the bull”. ma face sa vad mai limpede lucrurile.

 2. 2 Sunkissed said at 7:28 pm on April 22nd, 2008:

  da… si cred, in momentul si situatiile astea in care sunt, ca de-asta mi-era frica, si cum de ce ti-e frica nu scapi…

 3. 3 koma said at 11:40 pm on April 22nd, 2008:

  nu buei nu e asa. lumea se termina e clar, dar nu asta e motivul. e o chestie de estetica, de ambalaj. n-ai idee cat conteaza ambalajul.

  nu esti singura. majoritatea sunt la fel, dar nu stiu sa spuna ce simt, poate nici nu stiu ce simt. doar constata ca nu e bine deloc.

  totul trece…

 4. 4 Sunkissed said at 11:48 pm on April 22nd, 2008:

  conteaza ambalajul, cum sa nu. d-aia m-am decis sa-mi iau creioane colorate.
  si da, totul trece… cumva

 5. 5 yohanna said at 3:23 am on April 23rd, 2008:

  totul trece, crap! da’ cred ca trece si din cauza ca ne mai spala ploaia din cand in cand, ne mai scutura prafu de pe umeri. si uite asa macar stii ca vrei sa respiri aer sarat…si atat.

 6. 6 Sunkissed said at 7:15 am on April 23rd, 2008:

  da, asa ca si norii aia de marti sunt buni la ceva pana la urma


Leave a Reply