Despre sfarsituri si inceputuri

Posted: May 16th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 5 Comments »

Ieri am avut ultimul seminar la facultate. A fost chiar trist. Ma si vedeam alergand zapacita la metrou in prima zi de facultate. Stiu si cu ce eram imbracata. Aveam un pulovar crem cu model rosu cu verde. Nu stiam statiile. Le-am incurcat. Am pierdut primul curs, am ajuns la seminar. M-am speriat nitel. Am cunoscut oameni. Am inceput cei mai frumosi si grei 4 ani de pana acum. Am sacrificat multe, am gresit multe, mi-au reusit multe, am invatat multe, am uitat multe.

Ieri am fost sa duc cheile unde am stat pana acum. Am vorbit cu vecinii cei simpatici si mi-am amintit de multe. Nu le mai scriu pe toate… le-am mai povestit fragmentat. Am simtit nevoia unei imbratisari, unor cuvinte, chiar si de complezenta. Am simtit nevoia ultimei cafele. Nu mi-am facut-o. Am baut una unde acum chiar e acasa in schimb. Si a fost mai bine, putin trist dar mai bine.

Ieri am pus punct. Inainte de asta am inceput o foaie noua. Le-am facut pe dos, ca asa fac eu. Ma impiedic de catedre cand predau ultimul proiect. Nu vad sa merg pe strada din cauza paienjenisului lacrimal datorat emotiilor sfarsitului si intru in oameni. Dar nu-mi pare rau de absolut nimic. N-am sfarsit ca sa sfarsesc, am sfarsit ca sa incep. Si incep cu inima plina, cu idei, cu fantasme, cu bucurie nemarginita, incep sa fiu mai eu decat am crezut, incep sa fiu high de speranta, sa nu ma demoralizez ca pana acum, sa nu ma cenzurez ca pana acum, sa nu ma lovesc de bariere imaginare ca pana acum, sa nu ma intorc din drum ca pana acum. O sa fiu al dracului de indaratnica si fericita.


5 Comments on “Despre sfarsituri si inceputuri”

 1. 1 ionuca said at 10:26 pm on May 16th, 2008:

  Asa sa fii! Huge huge!

 2. 2 Aurelian said at 12:20 am on May 17th, 2008:

  Cele mai bune lucruri sunt cele care se termina de multe ori .. sau nu.. ;)

 3. 3 Sunkissed said at 9:04 am on May 17th, 2008:

  asa o sa fiu, fara indoiala.
  aurelian, asa-i. cam pe la sfarsit iti dai seama daca si cat de bun a fost ceva

 4. 4 Panzer said at 1:44 pm on May 18th, 2008:

  Acest articol imi aduce aminte, intr-un mod nostalgic de anul trecut cand eu la fel terminam 4 ani de facultate, si la sfarsitul lunii iulie luam licenta ca sa realizez ca am ramas fara scop, fara un obiectiv,ca asta a fost tot si s-a terminat. Tin minte si acum perfect cu vorbeam cu colegii prin anul 1, anul 2 de licenta si ce sa da si tot timpul aveam aceasi vorba ” intai sa ajungem noi la licenta” . Si uite ca am ajuns, am trecut si am terminat…

 5. 5 Sunkissed said at 1:46 pm on May 18th, 2008:

  mi-e groaza de golul din iulie. dar vorba aia… vine, trece, altele vin, trec si ele… nu inseamna ca e mai putin ciudat totusi…


Leave a Reply