La vedere

Posted: May 17th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

Imi place vederea de aici. Am doua ferestre pe care vad inorogi si insule si broaste testose atotstiutoare. Blocurile par departe si asfaltul parca nu mai e asa de gri.

Ma simt expusa totusi, simt ca am toate organele interne la vedere, ca nu am nimic secret decat intr-un anume colt al camerei. Si ma ghemuiesc acolo si-mi amintesc cum imi mai arata talpa dreapta, fara sa fiu nepoliticoasa cu ea, desigur.

E sambata si-mi miroase a o anume varsta. Am uitat sa gatesc si am dormit mult. M-am plimbat prin aerul de dimineata si am simtit ca inorogii aia se ascund cand vrei sa-i privesti in ochi de undeva de la inaltimea lor.

M-am reflectat in florile vesele din galeti colorate care asteptau vaza si emotiile fiecareia. M-am pierdut de cotidian si de fiecare “trebuie” si “e musai sa” si “doamne cate am de facut” asa de usor ca am fost mandra de mine.

E sambata, e bine.


2 Comments on “La vedere”

  1. 1 fely said at 7:20 pm on May 17th, 2008:

    bravos, draga mea.
    de-asta-mi plac si mie sambetele in care ma duc la mama acasa la tara si aer curat cu povesti si cu sfaturi cu plimbari si cu liniste…unde se lipesc toate cioburile.
    de-abia astept sa vad vederea ta si promit ca se va intampla cat de curand.

  2. 2 Sunkissed said at 2:25 pm on May 18th, 2008:

    eu te astept my dear :)


Leave a Reply