No alarms

Posted: May 26th, 2008 | Author: | Filed under: If only | 2 Comments »

Mi-e dor de unii oameni si de conversatiile cu ei. Ii vad la fel de des, dar ceva nu mai e la fel de metafizic cum era. O fi de la joburi, stres, cafele, alarme disperate si tot soiul. Oricum, nu te poti umple de metafizic in fiecare zi. Ai ajunge un balon trist.

Mi-e dor de oameni pe care nu-i mai vad asa des si stiu si de ce. Uneori as vrea sa nu mai pot sa fiu om mare si rational, dar vad cu uimire ca sunt si ca nu e asa de bine precum ma asteptam sa fie. Uneori as vrea sa fie la fel de simplu ca atunci cand eram mici si ne admiram unii altora juliturile si vanataile. Si chestia e ca poate sa fie, si eu pot sa fiu, si tu, si ei si noi toti. Dar avem prea multe carlige care sa ne tina pe sarma asta indoita.

Mi-e dor de vremea cand niciunul dintre noi nu-si seta alarmele, fie ele reale sau metaforice. Mi-e dor de 12-le nostru de la pranz care era dimineata, de cafelele cu iz de amiaza, de plimbarile nesfarsite prin potecile mintilor noastre, de vara aceea atat de a dracului incat n-ai cum sa n-o iubesti. Mi-e dor si cu toate astea nu reusesc sa nu-mi mai setez alarma.


2 Comments on “No alarms”

  1. 1 fely said at 8:50 pm on May 26th, 2008:

    Si mie si parca-mi scapa printre degete toate dorurile si toate frumusetile …pacat de noi.
    hai sa facem ceva. eu nu stiu ce. tu?

  2. 2 Sunkissed said at 9:48 pm on May 26th, 2008:

    eu stiu! sa bem multe cafele, sa dormim putin, sa renuntam la daca si cu parca si cu trebuie si cu maine cate am de facut of doamne. si cand terminam licentele de scris, cel putin o saptamana sa nu dormim in patul nostru! mie mi-e dor de gaura din patul tau rau de tot!


Leave a Reply