Ploua cu soare

Posted: June 2nd, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | No Comments »

Ploua cu soare in mintea mea si incepea sa se dezbrace senzual un curcubeu. Toate visele demente mi-erau spulberate cu tancuri facute din flori. E greu sa renunti la vise demente. Sa te lasi mangaiat de un curcubeu. Mizeria, nu-i asa, e productiva.

Dar nu e ca si cum nu te poti invata si cu ploaia cu soare. Poti, va zic eu, sa razi la ea daca ai bunavointa sa inveti.

Prima zi calendaristica de vara a trecut ca un suier surd. A trecut cum a vrut ea, a facut ce-a vrut din mine. De data asta nu mai las vara sa faca ce vrea ea din mine. De data asta am bunavointa sa invat din timp, sa rad la o ploaie cu soare, sa nu ma mai las facuta ghem de tristeti de care uitasem.

A venit vara, miroase a nou, mi-e frica rau de tot, nu stiu ce gust va avea cafeaua din toamna, nu stiu ce voi mai invata, nu stiu unde voi fi peste o luna, nici macar peste o saptamana, nu stiu daca e bine sau rau ca unele lucruri se sfarsesc circular… si ideea e ca nu-mi mai pasa. Azi am invatat ca un somn bun face minuni si fixeaza o decizie. Asa ca ma duc sa pun de cafea si sa¬† ma apuc, fara plans, dat cu fundul de pamant si lasat o amarata de zi de iunie sa faca ea ce vrea.Leave a Reply