Cum sta treaba uneori stramb

Posted: June 12th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

Ma gandeam eu asa, ca de ce sa nu. Inainte, orice ar insemna asta, cand imi mergea cat de cat bine, mai ales, sa zicem asa, studenteste, nu aveam foarte multi oameni care sa se bucure cu mine. Doi, trei plus familie si-mi era de ajuns. Acum am atatia oameni care ma incurajeaza, ma suna, imi suporta toanele, ma asculta cand ma lamentez pe mess de cred ca mi se aud degetele lovind tastatura pana pe Luna, imi fac de mancare, imi aduc de mancare si tot felul de lucruri; si eu sunt la un pas de furnica sa-i dezamagesc. Golul surd din stomac cand nu-mi merge bine e pentru ei mai mult decat pentru mine, pentru ca eu o scot la capat cumva, dar nu stiu cum as putea sa-i incarc cu ceea ce mie mi se pare un esec pe ei, care m-au sprijinit atat… Si nu stiu cum sa ma duc cu buza de jos cazand in fata lor care m-au incurajat atata incat habar n-au cat inseamna asta pentru mine, care m-am obisnuit sa iau totul pe umerii mei, sa ma descurc singura, sa fac totul de una singura si sa-mi asum orice ar insemna asta, oricat de greu.

Increderea pe care altii ti-o acorda e intr-adevar reconfortanta, dar poate sa fie si extraordinar de infricosatoare si apasatoare.


2 Comments on “Cum sta treaba uneori stramb”

  1. 1 melina said at 11:56 pm on June 12th, 2008:

    da, exact asa e. totusi oamenii aia cred in tine pentru ceea ce esti tu cu totul si nu te vor judeca, nu-si vor schimba parearea pe baza unei singure experiente nefericite. asa ca e toata indrederea, toata dragostea si tot ajutorul pe care ti-l dau si fa ce poti mai bun din ele si din tine combinat ;)

  2. 2 Sunkissed said at 2:05 am on June 13th, 2008:

    :) multumesc… shall try…


Leave a Reply