Hold me closer, tiny dancer

Posted: June 15th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

Titlu fara inspiratie venit in timp ce ascultam Elton John (?).

Imi place extraordinar, cumplit de mult ca miroase a tei aici. Inainte nu aveam copaci in fata ferestrei si uitasem cum e sa te pierzi printr-un miros de tei atat de mult incat cele cateva minute la geam sa semene cu o eternitate. Si cu atat mai mult cu cat daca e un miros care sa-mi fi definit copilaria acela e mirosul de tei. Atat de greu atarna mirosul acela cand mi-era greu si rau si nu mai puteam! Si atat de proaspat si curat e acum cand stiu ca mai pot si ca mai cred!

Si sunt bine, pentru ca am observat ca a crede nu e asa daunator. Uneori, asta iti da putere mai mult decat o cana de cafea sau o ora de somn. Si pentru ca sunt din nou placuta de mine, pentru ca ma revad, pentru ca mi-a fost dor de mine, pentru ca desi mi-e mereu frica de ce gasesc si uneori nu-mi mai vine sa iau la picior acelasi drum, reusesc sa miros teiul si sa-mi amintesc ca drumul nu e niciodata la fel

Si cu toate si intre toate, e un miros de tei al meu care e acolo indiferent de anotimp.


2 Comments on “Hold me closer, tiny dancer”

  1. 1 Dee said at 7:00 pm on June 16th, 2008:

    Cu acel m iros de tei adorm in fiecare seara. Am vreo 4 tei in fatza blocului, iar mirosul lor se tranteste in camera mea de la etajul zece in fiecare seara. Abia asteptam sa vina perioada asta a anului, pur si simplu ador teii, seara de la 9, in fatza blocului, in dormitor sau pe aleile ce duc spre piatza. Eminescu e fericit acum :)

  2. 2 Sunkissed said at 10:06 pm on June 16th, 2008:

    oho, chiar ca e fericit! si la mine tot la et 10 se tranteste mirosul :)


Leave a Reply