Gimme fuel, gimme fire

Posted: June 24th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 3 Comments »

Sau cafea, orice-o fi. Just gimme.

Stau de vreo doua ore in fata unui word gol golut si ma tot gandesc. Cum dracu sa fac prezentarea licentei? Cum sa argumentez alegerea temei? Chiar, ce-o fi fost in capul meu cand mi-am ales tema asta? Oare cum de m-am pacalit gandindu-ma ca e usoara si interesanta? Cine m-a pus sa trec atatea carti la bibliografie? Din fiecare am luat cate ceva dar pe niciuna nu o stiu cum se presupune c-ar sti un crestin practicant biblia. Si de unde mai storc trei-patru picaturi de chef sa mai scriu ceva despre o tema care deja ma plictiseste si ma ingrozeste?

Inca doua zile pana la episodul 1 din Licenta pentru toti. Si mi-e al dracului de cald si n-am niciun chef si ma gandesc la orice mai putin la ce trebuie, mi-e dor de mare, o visez in fiecare noapte aproape, ma mai ratacesc prin versuri si muzici si mi-e al dracului de cald, am mai zis? Rau, rau de tot. Ma scurg pe drumul dintre camera mea si bucatarie sa beau apa ca o camila fericita intr-o oaza. Numai broastele testoase sunt multumite. Lor le place caldura. Si n-au nici licenta.

In other news, mai putin de o luna pana la Metallica, sector A.


3 Comments on “Gimme fuel, gimme fire”

 1. 1 budi said at 1:40 am on June 25th, 2008:

  Citesc postul asta si am o stare tare similara.. Eram destul de abatut pana mai devreme si din cauza licentei – dar acum mi-e mai bine.. parca suferinta are alt farmec in grup

 2. 2 Roxa said at 3:11 am on June 25th, 2008:

  Trece si asta. Ne vedem in mai putin de o luna la Metallica, sector A. :]

 3. 3 Sunkissed said at 10:41 am on June 25th, 2008:

  adevarul e ca in zilele astea am simtit o apartenenta la grup cum n-am mai simtit de mult – grupul celor cu licenta. zau, suntem foarte uniti in suferinta noastra.
  roxa, ov cors, ne vedm acolo, topindu-ne la cele 250 de grade, da’ o sa merite pe deplin :D


Leave a Reply