Grrrjhhhhhh

Posted: June 25th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | No Comments »

Titlul reprezinta cu succes zgomotul facut de creierul meu in timp ce incearca sa gandeasca, sa se urneasca, sa miste dracului ceva.

Si am descoperit ca trebuie sa ma feresc cu grija mare de haul care se arata in mintea mea de dupa licente. Si anume mult-prea-cunoscuta intrebare “si eu de-acum ce mai fac”. Adica… nu ca m-ar manca palmele sa ma arunc in campul muncii, dar se schimba atat si atat de multe, mutatii grave, serioase, incat strang ochii si prefer sa nu ma gandesc. Dar candva in iulie, dupa cele doua licente, somnul de dupa ele, vama aferenta, sa curga bautura… va trebui sa ma gandesc si la asta.

Azi inca nu ma gandesc. Dupa ce ca deja am intrat in panica, ar fi si culmea sa ma mai preocupe si un factor atat de nesemnificativ si marunt cum ar fi viata mea de dupa licente.

Ma gandesc daca e ok sa fii delfin. Adica daca e ok in sensul in care cam stii ce faci cu viata ta, iar asta nu-ti pune prea multe dileme. Ba chiar te bucuri in sinea ta de delfin.

Mi-e cald. O sa tot scriu si zic si strig asta. Mi-e foarte cald. Canicula, vere.Imi vine sa-mi iau colacul albastru cu floricele si sa stau in mare tot timpul. Pe inserat de preferinta.Leave a Reply