High Hopes

Posted: June 30th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | No Comments »

N-am sa uit niciodata mirosul de acasa, plapuma moale, perna pe care-mi puneam capul sa viseze cele mai furtunoase fantezii, oamenii numiti familie care ma stiu si ma iubesc in cele mai mici detalii.

N-am sa uit prieteniile trainice, gandrule citite, noptile nedormite, n-am sa uit sa fac din ele o stea a nordului mai mica si mai personala.

N-am sa uit cum m-am simtit cand voiam sa fug, ce-am gandit, cum am rationat si mai presus de cine. Ferestrele pe care nu le-am vazut nicodata si am privit prin ele, paturile in care n-am dormit niciodata dar am visat in ele, oamenii cu care n-am schimbat doua vorbe dar in a caror privire m-am oglindit, culori care nu stiam ca exista dar care m-au invaluit.

Si n-am sa uit niciodata ca inainte de a pleca la drum singura harta pe care trebuie s-o ai este aceea cu propria ta poveste. Ce te indeamna la drum, ce te-ar tine pe loc, unde vrei sa fii.

Si nu mi-am dat seama niciodata ca n-am nevoie de tren. Sunt deja pe drum.

Poate candva imi voi scrie povestea din trenul acela despre care vorbeam necontenit. Deocamdata am decis sa invat. Din oameni, din stari, din alegeri. E si asta o calatorie in salbaticie, si inca una a dracului de dificila.

On bended knee is no way to be free…Leave a Reply