Erori

Posted: July 2nd, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

De cele mai multe ori prefer sa vad vorbele si actiunile celorlati ca fiind dintr-o alta lume… de prea multe ori ne conditionam viata, alegerile, sentimentele, alegerea persoanei cu care impartasim secretele cele mai adanci, a persoanei pe care o strangem in brate noaptea, de ciudatele si nejustificatele vorbe si preferinte ale altora. Ma va uimi mereu imensa noastra frica de independenta, fuga rapida spre o casa facuta din paie si acoperita de cioburi de “ar trebui sa”, “poate ca”, “tu nu esti asa”.

Si toate pentru ca propriul nostru glas interior este de cele mai multe ori sufocat de cine altcineva daca nu de noi. Dam la o parte fara sa ne gandim de doua ori fasii din noi, fragmente de gand, ruperi sufletesti, zambete, alegeri, fericiri – pentru a fugi de responsabilitatea propriilor noastre erori.

Prefer erorile frumoase, cu gust de serbet de trandafiri. Erorile care ma scot in parc, care ma feresc de ceata, care merg langa mine dimineata spre 41. Prefer ca propriile mele greseli sa-mi fie semne de circulatie, nu altele. Prefer sa ma imbrac intr-o culoare nepotrivita aleasa de mine pentru a sti apoi care este cea potrivita. Prefer carti proaste pentru a pretui un rand bine scris.

Uneori mi se pare ca suntem nu suma alegerilor noastre, ci suma erorilor noastre.


2 Comments on “Erori”

  1. 1 narcis said at 11:07 pm on July 2nd, 2008:

    Ultima incercare :(

    Ziceam ca ma gandeam daca greselile din post sunt facute “on purpose”. Poate ma luminezi

  2. 2 Sunkissed said at 11:49 pm on July 2nd, 2008:

    is din graba… strica treaba ce-i drept


Leave a Reply