Sa ne pastram calmul

Posted: July 2nd, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | No Comments »

Au trecut patru ani de facultati si eu am reusit sa invat cea mai importanta lectie abia la finalul lor: rabdare, cata incape. Altfel zis, dintr-o isterica fara leac, am fost transformata de intamplarile legate de facultati de vreo luna incoace intr-un om incredibil de rabdator, meticulos, calm si rational.

E si asta o treaba.

De asemenea, au facut din mine un om mai sarac. Asa se intampla cand traiesti cu stres: iti mai cumperi si tu una, alta… E cu siguranta mai productiv decat sa-ti rozi unghiile.

Azi mi-au venit biletele la febletea mea din adolescenta, Def Leppard. Doresc pe aceasta cale sa informez myticket ca “nu raspunde la telefon” notat cu grija in 5 zile diferite pe spatele plicului nu e deloc adevarat. Ma enerveaza chestiile astea. Daca tot intarzii din vina ta, asuma-ti respectiva vina.

Mi-e cald si ma doare capul. Am constatat ca-mi trece cu cafea. Acum mai am un raspuns gata pe teava la intrebarea “da’ tu de ce bei cafea?”.

Maine dimineata ma duc cu licenta la secretariat. Si cu “sarumana” la doamna Maricica secretara. De n-ar fi fost ea, multe in facultatea asta ar fi ramas mai incurcate decat s-ar putea imagina, astfel incat pe langa ele nodul gordian ar parea un mic copil. De fapt, am vazut eu la Discovery acum cateva zile ca poate fi usor desfacut si asta prin introducere in nu stiu ce acid de mare risc, ca nu i-au zis nici numele. Ehei, ce-ar merge acidul ala la snspa, mama-mama…Leave a Reply