Albumul

Posted: July 31st, 2008 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit | 3 Comments »

M-am gandit ca, daca viata mea ar fi un album, in acest moment ar fi “August and everything after” de la Counting Crows. Patru cuvinte perfecte, care descriu o stare de fapt si nu prea, un gand si nu prea, o situare intr-un continuum spatiu-timp si nu prea, un vis si nu prea. Fara sa fie pretentios, fara fasoane, atat vesel. Inainte de August, dupa August, in timpul. August perpetuu si foarte al meu. In August and Everything After, I’m after everything.
Voi ce-ati alege? Nu neaparat un minunat monument al muzicii, nu musai ceva pretentios si underground, ci ceva sincer, care sa va reprezinte, macar intr-un anume moment al vietii voastre.


3 Comments on “Albumul”

  1. 1 lu said at 4:19 pm on July 31st, 2008:

    wake me up when September ends. green day. pentru ca la sfarsit este octombrie. cu lumina calda si aurie, cu cerul albastru fara nici un nor, cu toate culorile minunate. pentru ca este ziua mea. pentru ca la sfarsitul lui septembrie este starea aia minunata de octombrie. pentru ca anul trecut am plecat la mare la sfarsitul lui septembrie. pentru ca de obicei incepea scoala si imi placea sa ma trezesc printre oamenii dragi :)

  2. 2 lu said at 4:21 pm on July 31st, 2008:

    nu sunt sigura ca ce am scris mai sus are legatura cu melodia in sine, dar de cate ori o ascult ma gandesc la toate astea :D

  3. 3 Sunkissed said at 5:44 pm on July 31st, 2008:

    frumos frumos :) da’ albumul, albumul care-i?


Leave a Reply