Sunt…

Posted: August 21st, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 4 Comments »

…prea, prea copil. Sunt gata sa renunt la multe, dar nu si la asta. Pentru ca-mi place sa fiu copil, pentru ca, oricat de ciudat suna, am luptat pentru asta. Pentru ca inca ma ascund, ma joc, alerg, ma rasfat. Pentru ca sa fii copil iti garanteaza curiozitate, uimire si inca multe de invatat.

Zilele astea, total pe nepregatite, a trebuit sa aflu ce vreau sa fac, macar acum, macar pentru o perioada. Si brusc diminetile mele pierdute in cafele s-au dus, au inceput alergaturile, furiile, nelinistile, durerile de stomac si de cap. Nu pot sa spun ca mi-a placut extraordinar, nu pot nici sa spun ca nu mi-a placut, pot insa sa spun ca n-a fost degeaba.

Unii spun ca exagerez, altii, ca nu stiu ce vreau, altii, ca sunt prea indecisa. Toti au dreptate, dar sunt cum sunt, ma schimb daca consider ca e cazul si mai ales in ritmul meu. Nu-mi mai spuneti ca am de pierdut, stiu asta si pierd pentru ca apoi sa castig de 10 ori mai mult. Am rabdare sa ma descopar, cu toate renuntarile implicate de activitatea asta.

Nu cred ca e o rusine sa spui “nu pot sa fac asta”, mai ales daca fraza este urmata de un sincer “deocamdata”. Si o sa vina vremea cand o sa poti. Da, dar vei pierde trenul, vor spune unii. Da, dar sunt si alte trenuri, spun eu si mersul trenurilor.

Am multe de aflat, de gresit. Boacane poate mai mari de facut. Dar le astept cu fruntea sus. Si cand afli ce nu vrei sa faci, tot e un avantaj pana la urma. Si cand decizi sa mai stai putin in cumpana, inseamna ca ai un motiv pentru asta. Cel putin pentru mine asa au stat mereu lucrurile.


4 Comments on “Sunt…”

 1. 1 melina said at 6:37 pm on August 22nd, 2008:

  … multumesc!!

 2. 2 Sunkissed said at 10:02 am on August 25th, 2008:

  daca am facut ceva bine, cu placere :)

 3. 3 melina said at 12:04 pm on August 25th, 2008:

  si eu ma simt foarte similar si mai am parte si de anumite persoana care incearca sa ma impinga intr-o directie oarecare sau in mai multe simultan si pur si simplu ca nu pot sa ma duc acolo si, pe undeva, nici nu vreau… nu acum… poate altadata. deci, da, multumesc.

 4. 4 Sunkissed said at 12:09 pm on August 25th, 2008:

  exact in acest spirit am scris asta.


Leave a Reply