Lucrurile nu raman asa

Posted: September 1st, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

Oricat de mult am vrea asta, lucrurile nu raman asa. Uneori ne bucura gandul asta si abia asteptam sa treaca Timpul, de cele mai multe ori ne scoate din minti si am vrea sa putem opri Timpul. Si e foarte urat oricum ar fi, pentru ca daca iti doresti sa treaca Timpul inseamna ca ti-e urat si greu acum, iar daca vrei sa nu treaca Timpul inseamna ca ai o premonitie ca-ti va fi mai rau in viitor, macar o vreme. Si cum ne dorim tare de tot sa ne autoconservam, am vrea si sa ne putem juca de-a v-ati ascunselea cu Timpul.

Dar lucrurile nu raman asa. Si se schimba, te intorc dupa cum vor ele intr-un carusel la constructia caruia ai participat activ, te duc departe si te aduc inapoi cand ti-e lumea mai draga. Si naivitatea din anumite perioade de viata incepe sa se duca singura naibii si nu-ti ramane decat sa te intrebi daca asa e peste tot, de parca un anume sentiment de apartenenta te-ar mai putea ajuta cat de cat.

Si atunci de ce sa-i invinovatim pe cei ce au gasit o cale sa se fenteze si pe ei in timp ce fenteaza Timpul? E modalitatea lor de a face fata unei lumi provocatoare si exhibitioniste.

Eu, pe de alta parte… eu, pe de alta parte. Vars cafea pe jos in bucatarie si ma mir ca e deja toamna, ca au trecut multe din chestiile care la un moment dat imi faceau greata, ca incerc sa-mi descopar parti a caror descoperire credeam c-o mai pot amagi un Timp. Dar lucrurile nu raman asa. Si uite ca e deja toamna.


2 Comments on “Lucrurile nu raman asa”

  1. 1 Diana said at 9:34 am on September 3rd, 2008:

    cat de mult ma regasesc in multe dintre gandurile tale….cu diferenta ca lucrurile care imi faceau greata inca sunt prezente si oricat as incerca parca stau lipite de mine ca ceva foarte lipicios si nu vor sa dispara….sa se stearga….iar timpul….pardon TImpul….ne fenteaza el pe noi de multe ori..

  2. 2 Sunkissed said at 10:42 am on September 3rd, 2008:

    trebuie sa aiba si Timpul asta un punct slab… doar ca plasa asta a cotidianului e destul de bine pusa la punct incat sa ne prinda in ea si sa ne faca sa uitam sa mai si cautam acel punct slab.


Leave a Reply