Comunicarea intr-o firma mica

Posted: September 18th, 2008 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 3 Comments »

Ma enerveaza de nu mai pot cand primesc mail de la biroul de vizavi sau din dreapta. Contrar asteptarilor, mie-mi place sa aud glasuri de oameni si-mi place sa ma intrebe cineva ceva in fata. Nu inteleg obiceiul asta, mai ales cand firma in care lucrezi e una mica si situatia nu impune asta. Adica ma astept sa primesc un mail cu titlul “ma duc la magazin” si subiect “vrea cineva ceva” in conditiile in care suntem 8 oameni in birou.

Dar ce stiu eu… Eu nu mai stiu nici sa visez frumos. Am observat ca, daca ma pun in pat inspaimantata de gandul ca iar dorm putin si ca prefer aventurile lui Jack O’Neill din Stargate unui somn decent de 8 ore cum spun specialistii, visez aiurea rau. Iar faptul ca o sa trebuiasca sa ma duc la Baby Expo in interes de munca si salariu nu ma ajuta deloc…

Ma duc sa fac incantatii pe langa cana alba de cafea… Iar.


3 Comments on “Comunicarea intr-o firma mica”

 1. 1 diana said at 4:24 pm on September 18th, 2008:

  asta se numeste dezumanizare…domne avem mail ce pusca mea.
  iar cana…pana si ea m-a parasit speriata…

 2. 2 Lu said at 4:41 pm on September 18th, 2008:

  eu si colega mea de birou ne scriem pe mess, dar mai mult de distractie. la noi cand se trimit mailuri e cu adevarat nevoie avand in vedere ca firma se intinde pe trei etaje si cateva sali in alta cladire. dar da chiar si asa e tot dezumanizant mai ales ca avem si telefoane si am putea sa ne auzim vocile :)

 3. 3 Sunkissed said at 9:35 pm on September 18th, 2008:

  lu, la voi hai sa zicem (sa zicem) ca e de inteles, sunteti maaari. dar noi care avem doua birouri, ce sa zicem?
  diana, exact dezumanizare este… tristut.


Leave a Reply