Stupid morning

Posted: October 7th, 2008 | Author: | Filed under: La naiba! | 4 Comments »

Mormai mereu cand suna ceasul. N-am timp sa-mi citesc cartea “Nori grei deasupra castelului Blandings” decat in metrou, ceea ce nu e productiv, pentru ca ma bufneste rasul si se uita toti oamenii ciudat la mine. Ati fi surprinsi cat de urat se uita oamenii la cei ce rad dimineata in metrou. N-ar trebui sa fie invers? Sa ne uitam urat la cei posomorati? Teroarea zambetelor dimineata la 8, in metrou, de preferinta la scara rulanta de la Victoriei care seamana cu un furnicar fantastic. Oameni cu gura pana la urechi, topa-topa pe scara rulanta, cu nasul in parul sau in sacoul celui din fata, depinde cat esti de inalt.

Vreau sa-mi fac copie dupa chei. Este o misiune mai dificila decat mi-am imaginat. Unde am fost si am gasit deschis, oamenii se uitau cu mila cand la mine, cand la cheia mea si dadeau verdictul: “nu se poate…”. Unii n-aveau chef de munca, asta e clar, dar unii chiar nu ma puteau ajuta. Mi-era mai mila de ei decat de mine, care trebuie sa impart o cheie. Plus o camera. Plus timp. Nu-mi plangeti de mila, ca e chiar amuzant si dulce si nou si-mi place.

Toata lumea in Militari se grabeste. In afara de un anume domn, care seara de seara isi fumeaza tigara pe bancuta in fata blocului. Cata consecventa!… Si liftul meu da dovada de consecventa de trei zile incoace, adica nu mai functioneaza. Ceva-mi spune ca e in greva. Daca-si va reveni vreodata, promit sa ma port frumos cu el, sa-i vorbesc politicos si ori de cate ori apas pe 10 sa spun “te rog”.


4 Comments on “Stupid morning”

 1. 1 diana said at 11:35 am on October 7th, 2008:

  cine stie poate chiar o sa aiba efect :)

 2. 2 Sunkissed said at 11:58 am on October 7th, 2008:

  nu-mi ramane decat sa sper!

 3. 3 Aurelian said at 12:57 pm on October 7th, 2008:

  Lasă mai, că o să fie bine într-o zi ;)

  .. poate chiar azi

 4. 4 Sunkissed said at 1:15 pm on October 7th, 2008:

  din multe puncte de vedere, e bine chiar acum.
  trebuie sa existe un echilibru :)


Leave a Reply